Inschrijven IC en dead line verlaagd lidgeld verlengd.

Beste KWTC-leden en vrienden,

We zijn Tennis Vlaanderen dankbaar dat zij gehoor hebben gegeven aan onze oproep en die van collega clubs om de inschrijving van de interclub 2021 te verlengen. Dit stelt ons in staat de dead line voor het inschrijven van de IC-ploegen en het voldoen van het KWTC-lidgeld aan het verlaagde lidgeldtarrief te verlengen tot 7 maart. Tot gisteren waren er reeds 19 ploegen volwassenen ingeschreven. Vele vertrouwde gezichten en ook de veteranen zijn er weer bij. Toch hier een warme oproep aan alle anderen om de stap net wagen. Interclub is echt kei plezant.

Ben je op zoek naar een IC-ploeg, schrijf je dan hier in.

De lidgelden voor 2021 zijn identiek aan deze van 2020 en alle info omtrent lidgelden en interclub vinden jullie hier:

Je kan voor zondag 28 februari via deze link, nog tot 21 februari, een Lazy Sunday ontbijt bestellen van onze KWTC-jeugdwerking. Doen!

Laten we samen onbevangen naar de toekomst kijken, samen de vlucht vooruit nemen en geloven dat we samen vanaf de lente weer op het terrein zullen staan. Het is goed vertoeven en sporten in Wezel.

Sportieve groeten,

Dirk Stans
KWTC-voorzitter

TIP. Wie interclub en andere competitie wil spelen onder de vlag van KWTC maar zich ook wil abonneren bij Club X voor het spelen van padel, schrijft zich best eerst in bij KWTC en pas nadien bij Club X. De reden hiervoor is dat Tennis Vlaanderen slechts één aansluitingsnummer heeft per lid en dat voor tennis en padel. De hoofdclub, die dus ook de bondsbijdrage zal betalen, moet de club zijn waar men Interclub Tennis speelt. Wie zich dus eerst lid maakt bij Club X voor padel, moet nadien zijn hoofdaansluiting verplaatsen naar KWTC om bij ons interclub te spelen. Een onnodige administratieve procedure en men betaalt wellicht bij Club X een hoofdaansluiting terwijl het in feite een tweede club-aansluiting betreft. Bij ons moet het dus een hoofdaansluiting zijn. Dit is te wijten aan een administratieve wijziging die Tennis Vlaanderen stilzwijgend voor dit seizoen heeft doorgevoerd.
Mocht je toch al hebben aangesloten bij een andere club en bij KWTC competitie wenst te spelen, stuur dan een e-mail naar info@kwtc.be dat je bij ons op de sterktelijst wenst te staan zodat wij Tennis Vlaanderen kunnen vragen dit in orde te maken.