KWTC ontbijtserviceVorig jaar en ook dit jaar loopt niet alles volgens plan.  Onze beroemde  Winter BBQ kan niet doorgaan en ook onze kampioenenviering De Gouden Tennisbal valt in het water.

Onze grootste en belangrijkste bron van inkomsten valt dus weg. Vandaar dat wij een voorstel hebben voor jullie, een geweldige deal!

Wie droomt er nu niet van een luie zondagmorgen? Op zondag 28 februari zorgen wij voor jullie ontbijt zodat jullie lekker relaxed de dag kunnen beginnen.

 

Ons voorstel?!

Voor de grote mensen hebben we een volwassenen ontbijt: 2 pistolets, croissant, koffiekoek, fruitsap, boter, confituur, choco, smeerkaas, speculaaspasta, eitje (hardgekookt), beleg, yoghurt en fruit.

Voor onze kleine KWTC’ertjes hebben we een kinderontbijt: sandwich, croissant, donut, fruitsap, boter, confituur, choco, speculaaspasta, een stukje chocolade en fruit.

Graag een fles Cava (75 cl) bij je ontbijt? Laat het ons weten en … er wordt voor gezorgd!

Afhalen is mogelijk in ons clubhuis van 8u-10u ‘s morgens. Maar gezien de omstandigheden bieden we ook een leverservice aan in Wezel.  Wil jij dat wij jouw bestelling leveren? Dat kan voor 2 € extra wordt alles netjes voor jouw deur afgezet.  Woon je niet in Wezel en wil je ook gebruik maken van onze leverserviceContacteer ons en dan bekijken we het!

Overtuigd?

Bestel dan zeker je ontbijtdoos voor 21/2 via onderstaand online formulier. Geef zeker je adres op indien wij moeten leveren!

Opgelet!

Je bestelling is pas definitief na betaling van het totale bedrag op rekening BE64 0018 8262 0052.  Als referentie geef je jouw naam mee zoals je hieronder ingeschreven hebt.  Alles online, gemakkelijk voor jullie en voor ons!

Maak het je gemakkelijk en laat ons jullie ontbijt verzorgen.  Gewoon inschrijven, je bestelling bevestigen door te betalen en de rest is aan ons om op zondag 28/2 jullie te verwennen met een Lazy Sunday!

Wij hopen massaal op jullie steun om toch wat inkomsten binnen te krijgen om hopelijk vanaf de zomer toch weer wat activiteiten te kunnen organiseren.