KWTC-leden zoeken IC-ploeg

Beste KWTC-leden,

De ingewijden onder ons zijn weer allemaal druk met het overleggen en vastleggen van INTERCLUB-ploegen voor het jaar 2021. Dit samen met het in orde brengen van het KWTC-lidgeld moeten we voor elkaar hebben tegen 7 februari 2020 om onze KWTC-administratie de kans te geven alles foutloos in de Tennis Vlaanderen administratie in te geven tegen de deadline.

Een routine denkwijze voor de ingewijden. Een zeer moeilijk verhaal voor de nieuwkomer. Met wie kan ik een ploeg samenstellen? Hoe moet dat? Of kan ik me bij andere ploegen opgeven als reservespeler? Enz… Vele vragen die er meestal toe leiden dat een nieuwe speler geen interclub speelt en dat is jammer.

Bestaande ploegen zijn, zeker in het begin van de interclub, vaak op zoek naar vervangers om hun team volledig te maken. Ook is er steeds de zoektocht naar de juiste vervangers want men mag als team niet te veel maar ook niet te weinig punten hebben om een ontmoeting aan te treden. Zoekwerk dus.

Laten we dat vergemakkelijken door een lijst van bereidwillige vervangers op te stellen. In het onderstaand formulier kan u aanduiden of u graag zelf een team zou vormen of u zich zou willen opgeven als invaller bij bestaande teams. We laten deze inschrijving open staan tot 07 februari 2021.

We zullen eerst de mensen die graag een eigen team opstellen samenbrengen met zij die zich als vervanger hebben opgegeven. Samen, en met de hulp van een bestuurslid of IC-ancien, komen ze er dan mogelijk uit om een team op te stellen. Alle spelers uit de lijst die nadien nog overblijven zullen we als lijst doorsturen naar alle IC-kapiteins van de ingeschreven ploegen zodat zij beschikken over een interessante lijst van bereidwillige invallers.

Want bedenk: vandaag invaller, morgen misschien vaste waarde. Zo verliep het voor de meesten onder ons.

Mocht iemand al hebben aangesloten bij een andere club vanwege padel bijvoorbeeld en bij KWTC competitie wenst te spelen, meld je dan ook hier aan zodat wij weten dat je bij ons op de sterktelijst wenst te staan zodat wij Tennis Vlaanderen kunnen vragen dit in orde te maken.

Met sportieve groeten,

Het KWTC-bestuur