KWTC-lid zoekt IC-ploeg – nog mogelijk tot 7 maart 2021

Beste KWTC-leden,

7 februari 2021 sloten we af met reeds 19 IC-ploegen voor volwassenen. Goed te zien dat de vaste waarden en vooral ook de veteranen er bij zijn.

Tennis Vlaanderen heeft in dit bijzonder jaar goed geluisterd naar onze adviezen en die van onze collega clubs en heeft een maand extra respijt ingebouwd voor het indienen van de interclub 2021. Dit uitstel willen wij gebruiken om onze leden meer tijd te gunnen voor overleg en het vastleggen van hun INTERCLUB-ploegen voor het jaar 2021. Samen met het in orde maken van het KWTC-lidgeld geven we iedereen tijd tot 7 maart 2021. Zo heeft onze KWTC-administratie nog 7 dagen om alles foutloos in de Tennis Vlaanderen administratie in te geven tegen hun deadline.

Bestaande ploegen zijn, zeker in het begin van de interclub, vaak op zoek naar vervangers om hun team volledig te maken. Ook is er steeds de zoektocht naar de juiste vervangers want men mag als team niet te veel maar ook niet te weinig punten hebben om een ontmoeting aan te treden. Zoekwerk dus.

Laten we dat vergemakkelijken door een lijst van bereidwillige vervangers op te stellen. In het onderstaand formulier kan u aanduiden of u graag zelf een team zou vormen of u zich zou willen opgeven als invaller bij bestaande teams. We laten deze inschrijving open staan tot 07 maart 2021.

We zullen eerst de mensen die graag een eigen team opstellen samenbrengen met zij die zich als vervanger hebben opgegeven. Samen, en met de hulp van een bestuurslid of IC-ancien, komen ze er dan mogelijk uit om een team op te stellen. Alle spelers uit de lijst die nadien nog overblijven zullen we als lijst doorsturen naar alle IC-kapiteins van de ingeschreven ploegen zodat zij beschikken over een interessante lijst van bereidwillige invallers.

Want bedenk: vandaag invaller, morgen misschien vaste waarde. Zo verliep het voor de meesten onder ons.

Mocht iemand al hebben aangesloten bij een andere club vanwege padel bijvoorbeeld en bij KWTC competitie wenst te spelen, meld je dan ook hier aan zodat wij weten dat je bij ons op de sterktelijst wenst te staan zodat wij Tennis Vlaanderen kunnen vragen dit in orde te maken.

Met sportieve groeten,

Het KWTC-bestuur