KWTC-tennisles voor volwassenen.

Hoi allemaal,

Fijn nieuws! Na de paasvakantie start KWTC met een nieuwe tennislessenreeks voor volwassenen. Deze lessen zullen normaal gezien zeker doorgaan omdat nu reeds tennislessen buiten zijn toegestaan door de Vlaamse overheid.

We bieden 2 programma’s aan: ‘Start2Tennis’ en ‘In2Tennis’.  Zowel leden als niet-leden kunnen les volgen!

Op onze website vind je meer informatie omtrent beide programma’s.  Je vindt er ook een online inschrijvingsformulier zodat je je onmiddellijk kan inschrijven.  Geef een zo uitgebreid mogelijke beschikbaarheid mee zodat we je vlot kunnen inplannen.  Indien je graag samen met een bepaald iemand les volgt, kan je dit bij de “Opmerkingen” noteren.  Iedereen dient wel apart in te schrijven!

Inschrijven kan t.e.m. zondag 28 maart.  Wacht niet met inschrijven want als de plaatsen volzet zijn, sluiten we de inschrijvingen vroeger af!

Heb je bijkomende vragen, mag je uiteraard steeds Joerie Schillebeekx contacteren!

PS: Heb je kinderen die ook graag willen starten met tennissen (of reeds langer tennissen en ook terug lessen willen volgen), schrijf hen dan in voor de jeugdlessen.

Sportieve groeten,

Joerie