KWTC zoekt vrijwilligers voor de uitbating van Brik Pilée

Beste KWTC-leden,

De periode met Cindy en Kurt als uitbaters van Brik Pilée eindigde, door de sluiting van de horeca te wijten aan Corona, op 8 maart jl in alle stilte. De huidige situatie laat jammer genoeg niet toe om live afscheid van hen te nemen. Wellicht vinden we hiertoe een gelegenheid op het moment dat we de pandemie achter ons hebben.

De horeca-lockdown maakt de zoektocht naar een nieuwe uitbater onmogelijk zo is gebleken. De KWTC-kern in samenspraak met enkele enthousiaste leden heeft besloten om Brik Pilée vanaf dat het weer mag uit te baten met inzet van vrijwilligers.

Elke Palmans en haar man Mathijs Heyligen zijn bereid om een en ander mee te coördineren samen met KWTC-horecaverantwoordelijken Peter Van Dyck en Luc Cuypers.

Deze ploeg trekt de kar maar zoekt naar broodnodige hulp bij onze KWTC-leden. Wie wil als vrijwilliger dit team versterken? Dagelijks voorzien we 2 shiften behalve op vrijdag omdat het clubhuis dan pas vanaf 17.00 uur open gaat en 1 shift voldoende is. De andere weekdagen werkt de eerste shift van 13.00 tot 19.00 uur en de tweede shift van 19.00 tot 24.00 uur. Tijdens het weekend zijn de shiften van 09.00 tot 17.00 uur en van 17.00 tot 24.00 uur.

Voel je je geroepen om regelmatig of zelfs sporadis het clubhuis te openen, meld je dan aan bij:

  1. Elke Palmans – elke.palmans@kwtc.be
  2. Peter van Dyck – peter.van.dyck@kwtc.be
  3. Luc Cuypers – luc.cuypers@kwtc.be

Met jullie vragen kunnen jullie eveneens bij deze personen terecht.

Om dit mogelijk te maken, rekenen we op jullie hulp.

KWTC-kern