Hoe kan jij een handje toesteken?

Beste KWTC-leden,

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat het al een aantal weken een drukke bedrijvigheid is aan ons clubhuis. We zijn dan ook hard aan het werk om jullie tegen het zomerkamp en het zomertornooi, optimaal van tennis te laten genieten. Maar in de laatste spurt naar deze mooie zomerperiode toe, zijn we onderbemand en beginnen de ruggen van de paar mensen die deze last momenteel dragen, te kraken. Het zou dan ook mooi zijn om af en toe een helpende hand toegestoken te krijgen.

Hoe kunnen jij en jouw vrienden een handje toesteken?

Elke zaterdagvoormiddag zijn we aan de slag met allerhande taken en ben je welkom. Hier kunnen we ook afspraken maken over specifieke taken op een ander moment gedurende de week bv.

Naast het werk aan het clubhuis merken jullie ook dat de natuur de laatste weken is ontploft. Er is weinig verbeelding nodig om te zien hoe je daarbij kan helpen dit weer onder controle te krijgen. Iedereen heeft wel een haagschaar of een gritsel en een emmer en dan ben je al helemaal uitgerust om jezelf nuttig te maken. Dat kan je doen wanneer het je best past.

“Vraag niet wat jouw club kan doen voor jou, maar wat jij kan doen voor jouw club!”. Met deze epische woorden wil ik besluiten en hoop op een duwtje in de rug de komende weken. Dat zou zeer fijn zijn.

Dank bij voorbaat,

Dirk Stans
KWTC-voorzitter