Hey Topper,

Fijn dat jij je weg gevonden hebt naar deze tienertennis tennismakingsactiviteit op KWTC. Je staat op het punt om je in te schrijven voor een 2 uur durende sessie, op woensdag 03/04/2024 van 16u tot 18u, waarin ons enthousiaste trainersteam je gaat laten kennismaken met de leukste sport ter wereld, TENNIS!

Heb je al wat ervaring of is het je allereerste keer? Totaal geen probleem! Iedereen is welkom op onze club. We passen onze initiaties aan op basis van je eigen niveau.

Geen zin om alleen naar onze initiatie te komen? Natuurlijk ook geen probleem! Breng gerust enkele vrienden mee om samen deze super toffe sport te komen ontdekken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Wat staat er op het programma? We starten met een gezamenlijke opwarming en enkele basis tennisoefeningen, daarna krijg je via enkele initiatie sessies de basisslagen aangeleerd. Eindigen doen we met een coole tennis workout, waar we onze nieuwe skills gaan tonen op de vetste beats die door onze muziekboxen zullen klinken!


Wat?
Tennismakingsactiviteit

Wie? Iedereen is welkom vanaf het 4e leerjaar tot laatste middelbaar (t.e.m. 18j)

Wanneer? Woensdag 03/04 van 16u tot 18u

Waar? KWTC: tennislaan 5, 2400 Mol

Extra: Kom in sportkledij en neem een drankje mee voor tijdens het sporten! Indien je al een tennisracket hebt, mag je deze altijd meebrengen. Anders geen probleem, we hebben er op de club ter beschikking.

 

En ben je overtuigd om tennis en onze club te komen ontdekken? Wij zouden zeker niet twijfelen! Schrijf je snel in via onderstaande link en dan zien we je op woensdag 03/04/2024 op KWTC tussen 16u en 18u.