Ook dit jaar bieden we onze ontbijtservice t.v.v. de KWTC Jeugdwerking weer aan! Wie droomt er nu niet van een luie zondagochtend? Op zondag 7 april zorgen wij voor jullie ontbijt zodat jullie lekker relaxed de dag kunnen beginnen. Wij zorgen samen met de trainers voor een ontbijt van topkwaliteit, in samenwerking met bakker Mariën.

Ons aanbod:

KWTC ontbijtservice

 

 

    • Voor de grote mensen hebben we een volwassenen ontbijt: 2 pistolets,  sandwich, croissant, koffiekoek, fruitsap, boter, confituur, choco, smeerkaas, een hardgekookt eitje, beleg, yoghurt en fruit. Dit voor slechts €20.
    • Voor onze kleine KWTC’ertjes hebben we een kinderontbijt: sandwich, croissant, donut, fruitsap, boter, confituur, choco, een chocolade paasei en fruit. Dit alles voor €15.
    • Graag een fles Cava bij je ontbijt? Laat het ons weten en we voegen het voor slechts €15 toe aan het ontbijt. Zo maak je er een heus luxe-ontbijt van!

Afhalen is mogelijk in ons clubhuis van 8u30-10u30 ‘s morgens. Maar gezien de omstandigheden bieden we ook een leverservice aan in Wezel. Wil jij dat wij jouw bestelling leveren? Dat kan voor 2 € extra wordt alles netjes voor jouw deur afgezet.  Woon je niet in Wezel en wil je ook gebruik maken van onze leverserviceContacteer ons en dan bekijken we het!

Overtuigd?

Bestel dan zeker je ontbijtdoos voor maandag 01/04 via onderstaand online formulier. Geef zeker je adres op indien wij moeten leveren!

Opgelet!

Je bestelling is pas definitief na betaling van het totale bedrag op rekening BE64 0018 8262 0052.  Als referentie geef je jouw naam mee zoals je hieronder ingeschreven hebt.  Alles online, gemakkelijk voor jullie en voor ons!

Maak het je gemakkelijk en laat ons jullie ontbijt verzorgen.  Gewoon inschrijven, je bestelling bevestigen door te betalen en de rest is aan ons om op zondag 07/04 jullie te verwennen met een Lazy Sunday Paasontbijt!

Wij hopen massaal op jullie steun om wat extra inkomsten binnen te krijgen voor onze jeugdwerking.