Interclub 2024 – plezant!

IC is een fijne manier om van tennis te kunnen genieten. KWTC moedigt haar leden, jong en oud, dan ook aan hieraan deel te nemen.

Interclub vereist van de club heel wat voorbereiding. Zo zijn er de inschrijvingen die tegen een dead line dienen te gebeuren. Nadien is er de bespreking met de IC-kapiteins en de afhandeling van vooraf te betalen kosten voor de ballen. Dat doen we zoals steeds op de IC-kapiteinsvergadering. Lees verder …

IC-eten bestellen volwassenenploegen

Beste IC-kapitein, via deze link kan je bij Kim, tot 7 dagen voor je IC-ontmoeting eten bestellen.

Hoegaarden Tennis Interclub

Tennis Vlaanderen heeft zijn website vernieuwd en een duidelijke beschrijving van de Hoegaarden Tennis Interclub reeksen en reglementen zijn daar terug te vinden.

BELANGRIJK

Wij willen er nog aan herinneren dat enkel geldig en voor 15 januari 2024 ingeschreven leden, dat wil zeggen waarvan wij het correcte bedrag aan lidgeld op tijd hebben ontvangen, en die KWTC als hoofdclub hebben, in aanmerking komen om voor KWTC interclub te kunnen spelen.

Nuttige informatie betreffende onze lidgelden vindt u hier. Informatie rond transfers hier. Mocht u ons secretariaat wensen te contacteren, doe dit dan via info@kwtc.be.

Jeugdleden melden zich bij hun trainers voor deelname aan de jeugdinterclub 2024. Je vindt ook meer info hier.

IC-reglementen

Alle reglementen betreffende de Interclub 2024 en de KWTC-regels en aanbevelingen vindt u op onze pagina “KWTC IC-reglementen en gedragsregels

INTERCLUBVERANTWOORDELIJKE VOLWASSENEN: Elke Palmans en Hanne Lodewijckx
INTERCLUBVERANTWOORDELIJKE JEUGD:

AFGESLOTEN

Inschrijven tot 22 januari 2024.

Je kan een ploeg inschrijven tot en met 22 januari 2024 via onderstaand inschrijvingsformulier. Vergeet ook niet je KWTC-lidmaatschap in orde te maken om Tennis te kunnen spelen.

Indien je Tennis interclub wil spelen maar je hebt geen ploeg of weet niet wee aan te spreken, dan kan je je aanmelden via deze lijst en dan helpen wij je een handje.