KWTC-interclub 2023

Beste KWTC-leden,

Vanaf dit jaar, 2023, kunnen we der, met onze uitgebreide en vernieuwde infrastructuur, vol tegenaan en wel op vlak van tennis als padel. De eerste en wellicht plezantste competitie die op het programma staat is de interclub tennis en padel. Het is precies voor deze interclub dat we vandaag er willen aan herinneren dat het nodig is ploegen te vormen en deze in te schrijven zodat wij als club onze administratie kunnen afronden voor de door Tennis Vlaanderen gestelde harde deadline van 31 januari. Iedereen aan de bak dus.

We hebben dit jaar voorzien dat je ploegen kan inschrijven, maar ook leden die nog geen ploeg hebben maar graag interclub meespelen kunnen zich individueel inschrijven en dan zal onze interclubleiding meehelpen een ploeg voor hen te vinden. Dit alles geldt voor zowel tennis als padel.

Zoals elk jaar geven we ook dit jaar korting op de KWTC-tennislidgelden indien de betaling gebeurt voor 15 januari 2023. Om op de spelerslijst te komen, moet je voor zowel tennis als padel je in regel stellen met je KWTC-lidmaatschap. Voor IC-tennis moet je hoofdlid zijn bij KWTC, voor IC-padel niet.

Voor de KWTC-interclub verwachten we de inschrijvingen van de ploegen tot 22 januari 2023.

Je kan alles terug vinden via deze linken naar onze website:

Vanaf midden 2022 hebben we via TennisDirect kwalitatief schitterende clubkledij in de kleuren van Wezel in de aanbieding. Je vindt er alles over terug via deze link.

Ik hoop dat we samen en met veel nieuwe KWTC-leden een florissante tennis en padel jaar tegemoet gaan.

Voor iedereen nogmaals een Gelukkig en Sportief 2023.

KWTC-kern
Tennislaan 5 – 2400 Mol-Wezel