KWTC 2022 – samen tennissen en padellen

Beste KWTC-leden en vrienden,

Wij wensen jullie allen een gezond, gelukkig en sportief 2022 toe.

Corona laat nog steeds niet toe dat we gezellig bij elkaar komen voor een receptie in ons clubhuis. Dat houden we nog tegoed voor het voorjaar wanneer we een toost op ons allen kunnen verbinden met een toost op de dan gerealiseerde uitbreiding van onze club met nieuwe padel- en tennisterreinen. Hopelijk is de aanleg van de omgeving tegen dan ook klaar zodat we met zijn allen sportief van de lente kunnen genieten in een prachtomgeving.

2021 hebben we in moeilijke omstandigheden goed ons best gedaan. Ondanks slechte prognoses en de natste 2 weken van de voorbije 20 jaar presteerde ons sterrentornooi naar behoren. Het jeugdkamp en het volwassenenkamp die eraan vooraf gingen, hadden meer geluk en konden genieten van subtropische omstandigheden. Onze bezige bijen hebben in 2021 ook niet stil gezeten en jullie hebben beslist van de veranderingen aan ons clubhuis kunnen genieten.

Met wat er dit eerste kwartaal van 2022 op het programma staat, zullen we weer vele helpende handen nodig hebben om al onze plannen tegen begin april klaar te hebben. We hopen dan ook op dezelfde dynamiek zoals we met zen allen hebben gekend in het voorjaar van 2014 toen de verbouwing van het clubhuis en de buitenaanleg af moesten tegen het begin van het zomerseizoen. Deze sfeer nu nog eens beleven rond de realisatie van de uitbreiding en vernieuwing van onze sportinfrastructuur (tennis en padel) zou fantastisch zijn. We rekenen op jou om samen dit te realiseren.

Vandaag is het Drie Koningen en zijn we in de tweede helft van de periode van 15 december tem 15 januari 2022. Tijd om nog eens de aandacht te vestigen op de KWTC-lidgelden 2022 en de KWTC-interclub 2022. Zoals elk jaar geven we ook dit jaar korting op de KWTC-lidgelden indien de betaling gebeurt voor 15 januari 2022. Voor de KWTC-interclub verwachten we de inschrijvingen van de ploegen voor 20 januari 2022.

Je kan alles terug vinden via deze linken naar onze website:

Ik hoop dat we samen en met veel nieuwe KWTC-leden een florissante tennis en padel toekomst tegemoet gaan.

Voor iedereen een fantastisch 2022.

Dirk Stans
KWTC-voorzitter
Tennislaan 5 – 2400 Mol-Wezel