KWTC-nieuwsbrief van 11 december 2017

Beste KWTC-leden en vrienden,

Vorig weekend hebben we ons KWTC-winterdubbeltornooi afgesloten. Deelnemers uit 43 clubs schreven zich samen 468 maal in en streden tijdens de weekends van begin oktober tot gisteren voor de titel in hun reeks. De finalisten en laureaten vindt u hier.

Inmiddels liggen vanuit Tennis Vlaanderen alle reeksen voor de Interclub 2018 vast. Alles blijft zo wat bij het oude, behalve dat de dames 25+ er een 20ptn reeks bij krijgen. Ideaal voor de start2tennis speelsters die met hun lescompanen samen interclub willen spelen. Doen!
We hebben weer alle informatie mooi samen gezet op 1 webpagina en deze eveneens voorzien van een digitaal inschrijfformulier waarmee de IC-ploegkapiteins hun ploegen kunnen inschrijven. Denk eraan dit op tijd te doen en tevens het KWTC-lidgeld in orde te maken voor 15 januari 2018.

Tennis Vlaanderen heeft eveneens zijn bondsbijdragen per lid voor het jaar 2018 bekend gemaakt. Ondanks de stijging van deze bijdragen ten opzichte van 2017 hebben we met het bestuur besloten de KWTC-lidgelden voor 2018 op het niveau van 2017 te laten. U vindt er alles over op onze website waar we tevens de bondsbijdragen per lid er als informatie hebben bijgezet. Maak uw KWTC-lidmaatschap tijdig in order, zeker als u of een van uw gezinsleden in 2018 interclub wenst te spelen. We kunnen enkel IC-ploegen inschrijven waarvan we weten dat hun KWTC-lidmaatschap 2018 in orde is.

Laten we nog even naar de KWTC-kalender voor de eerstkomende periode kijken. U vindt natuurlijk alles ook hier! en in het activiteitenoverzicht van de KWTC-jeugd.

Na de eindejaarsfeesten ben je van harte welkom op onze KWTC-Nieuwjaarsreceptie die dit jaar doorgaat op zaterdag 6 januari vanaf 19u00 in Brik Pilée ons KWTC-clubhuis.

Tennis maakt goede vrienden en houdt je fit !

Sportieve groeten,

Het KWTC-bestuur