KWTC-winterdubbeltornooi 2020 van 03-10 tem 13-12

Het KWTC-winterdubbeltornooi heeft een lange traditie en gaat door in het weekend in het najaar. De doelstelling hierbij is om in het najaar en dus de omslag van het zomerseizoen naar het winterseizoen toch nog een leuke competitie te kunnen spelen. Dubbel want enkel zo is het mogelijk om met een kleinere beschikbaarheid van velden toch meer mensen te kunnen laten deelnemen. In het weekend omdat de doordeweekse avonden volgeboekt zijn met jeugdlessen en abonnementen. Onze wedstrijden gaan steeds door van het eerste weekend van oktober tot het finale weekend, het tweede weekend van december.

Dubbel Heren Dubbel Dames Dubbel Gemengd
6 120 ptn 5 70 ptn 6 120 ptn
7 60 ptn 6 40 ptn 7 60 ptn
8 40 ptn 7 20 ptn 8 40 ptn
9 20 ptn 8 8 ptn 9 20 ptn
10 8 ptn 10 8 ptn

De KWTC-winterdubbel is een sportieve tijdsbesteding voor de weekendavonden tijdens de herfst.

Beste deelnemer aan het KWTC-winterdubbeltornooi 2020,

Zoals jullie de laatste dagen uitvoerig uit de media en de communicatie van Tennis Vlaanderen hebben kunnen vernemen, heeft de minister van Sport, Ben Weyts, beslist om voor Vlaanderen naar een vernieuwde code oranje over te gaan voor alle sportbeoefeningen in Vlaanderen. Dit betekent onder andere geen competitiewedstrijden meer in het tennis en dat tot na de herfstvakantie, 9 november 2020.

In overleg met Tennis Vlaanderen hebben we besloten ons KWTC-winterdubbeltornooi on hold te plaatsen tot 9 november. In tussentijd evalueren we de situatie en bespreken we tijdens de herftsvakantie de zaak opnieuw met Tennis Vlaanderen.

Ziet het er goed uit dat we weer zullen kunnen spelen na 8 november, dan schuiven we het tornooi gewoon een aantal weken door en bepalen we samen met Tennis Vlaanderen een nieuwe einddatum voor het tornooi. Dit houdt dan wel in dat alle wedstrijden die vanaf nu tem 8 november zijn gepland, een nieuwe planning behoeven en zal u voor de verlengde periode uw beschikbaarheid moeten opgeven. De nieuwe planning kunnen we pas bekend maken nadat we een positieve beslissing tegemoet zien ivm het opnieuw starten van het tornooi.

In Wezel blijven we optimist en zoeken we zo lang we kunnen steeds naar een oplossing voor elk probleem.

Hou het ondertussen veilig zodat we u bij groen licht weer bij ons kunnen zien spelen.

De KWTC-wedstrijdleiding.

Het tornooireglement vindt u hier!