KWTC-kalender in een nieuw jasje

Beste KWTC-leden en vrienden,

We hebben onze KWTC-kalender vernieuwd. Om te beginnen willen we jullie meedelen dat jullie vanaf nu alle IC-thuiswedstrijden in onze KWTC-kalender kunnen terug vinden. Zo ben je op de hoogte welke wedstrijden er bij ons op het programma staan wat makkelijk is voor de spelers zelf maar ook voor de supporters, de IC-leiders en de Brik Pilée uitbater. De wedstrijden staan gepland zoals op de kapiteinsvergadering besproken. Ondertussen zijn er door de IC-kapiteins mogelijk wijzigingen aangebracht. We willen dan ook met aandrang vragen dat in zulke gevallen de desbetreffende IC-kapitein deze wijzigingen zo snel mogelijk doorgeeft aan de IC-verantwoordelijken: HELSEN DIANE – GSM: +32 497 66 81 16 – EMAIL: diane.helsen@kwtc.be voor de volwassenen en MULLER KRIS – TELEFOON: +32 14 71 00 04 – EMAIL: kris.muller@kwtc.be voor de jeugd. Enkel zo kunnen we de KWTC-kalender up-to-date houden.

Elk IC-kalenderitem bevat: de reeks, het aantal punten en de naam van de kapitein van de ploeg. Als je op het kalenderitem klikt, opent het zich waardoor je extra informatie te zien krijgt. Daar kan je steeds doorklikken naar het ploegenoverzicht en naar de link om eten te bestellen bij Wim.

kalender 2

Indien je door klikt naar de IC-ploegen kom je op de overzichtspagina waar je al de IC-ploegen vindt met de naam van hun kapitein. Het is via deze pagina dat je de wandel van een bepaalde ploeg kan volgen. Je klikt hiertoe op de naam van de kapitein.

IC-ploegen

Deze actie zal je naar de Tennis Vlaanderen website leiden en wel rechtstreeks naar de poule waarin de door jou gekozen ploeg speelt. Hier vind je ook steeds alle uitslagen van zowel thuis- als uitwedstrijden.

Poule

Vele ogen zien meer. Merk je een fout in de informatie in de KWTC-kalender of op onze website, meld het dan via het contactformulier.

Een verder voordeel van onze nieuwe KWTC-kalender is dat we er de activiteiten van WTC Brik Pliée en Brik Pilée mee integreren. Zo heeft u een volledig overzicht.

Als laatste willen we nog meegeven dat je elk kalenderitem uit onze KWTC-kalender, indien je het open klikt, direct kan overnemen in je eigen kalender. Handig als je een bepaald event niet wil vergeten.

kalender 3

Wij hopen dat deze nieuwe manier van werken met de KWTC-kalender een meerwaarde voor jou kan betekenen. Commentaren zijn steeds welkom via het contactformulier.

Met vriendelijke en sportieve groeten,

De KWTC-webmaster.