Brik Pilée, het in 2013 vernieuwde clubhuis van KWTC,

Brik Piléeopende de deuren voor het eerst op 6 april 2014. We zijn nu meer dan enkel het KWTC clubhuis en verwelkomen graag wandelaars, toevallige passanten en fietsers. Speciaal voor deze laatsten hebben we ook meerdere gratis oplaadpunten voorzien voor elektrische fietsen.

Brik Pilée is tevens een eetcafé waar u in een gezellig vernieuwd kader rustig kan genieten van een snack of een volledige maaltijd.

Het kroonstuk van Brik Pilée is het grote heerlijk georiënteerde zonneterras. Ook dit is volledig vernieuwd en uitgebreid. Brik Pilée is dan ook de ideale plek om na te genieten van een partijtje tennis, een fietst- of wandeltocht enz…

Brik Pilée beschikt ook over een groot projectiescherm. Hierop volgen we alle belangrijke tennistornooien en sportwedstrijden die onze leden en bezoekers kunnen bekoren. Het samen genieten van sport op het grote scherm met een lekker drankje en versnapering is top.

Onze kaart

Bekijk ook:

Brik Piléé is geopend tijdens de weekdagen van 12.00u tot 01.00u en tijdens de weekends van 09.00u tot 01.00u.

De Brik Pilée keuken: Snacks van de kleine kaart zijn dagelijks verkrijgbaar. Het uitgebreidere menu bieden wij u aan op zaterdag en zondag tussen 12u00 en 13u30 en 18u00 en 19u30. Voor de lunch of het avondeten is reservatie gewenst. Groepen vanaf 9 personen, hebben de keuze uit 4 gerechten.

Contacteren kan u ons op 014 81 03 30 of via ons CONTACT-formulier.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Brik Pilée terras