Nieuwsbrief jeugd – januari 2016

Beste spelers en ouders van KWTC,

Om te starten willen wij, de jeugdwerking en de trainers,  jullie allemaal de beste wensen overbrengen voor het nieuwe jaar. Wij hopen van harte dat het een sportief en geweldig jaar wordt voor al onze tenniskids! 2015 hebben we alvast goed afgesloten met onze schaatsuitstap ‘KWTC On Ice’, wat een groot succes was met het grootste aantal deelnemers ooit! Ook de Kastaarkaart die vorig jaar gelanceerd is, blijkt populair bij de kinderen en werpt zijn vruchten reeds af. Zo waren we op de KidsToer TC De Nethe met meer dan 25 kinderen aanwezig! Daarnaast hebben er ook al kinderen op eigen initiatief meegedaan aan de KidsToers van TC Den Bruul en TC Mol. Goed bezig allemaal! Het is ook super om als jeugdwerking de leuke foto’s te zien verschijnen op onze Facebook-pagina (KWTC jeugdwerking) die genomen worden op alle uitstappen. Keep it up!

Speler Reeks Ronde
Siebe Pauwels EJ U10 2 Finalist
Vincent De Boulle EJ U16 3 Winnaar
Wout Van Broekhoven EJ U 16 3 Halve finalist
Michelle Malavolta EM U10 2 Halve finalist
Kato Ceustermans EM U14 3 Finalist
Jill Timmermans EM U 16 3 Finalist
Britt Vanhelden EM U 16 3 Halve finalist

Na het super succesvolle 2015, zijn we ook het nieuwe jaar met veel enthousiasme en goede prestaties ingegaan. Zo hebben heel wat jeugdspelers de halve finales en finales gehaald in het eerste jeugdtornooi van 2016. Proficiat allemaal!

Het nieuwe jaar brengt ook wat veranderingen met zich mee. De grootste aanpassing is waarschijnlijk de nieuwe uitbater van Brik Pilee, Wim Bex. Wij wensen hem vanuit de jeugd alvast een warm welkom en we zijn er van overtuigd dat we een heel goede samenwerking tegemoet gaan, net zoals we dat met Patrick en Nicole ook hadden. Daarnaast hebben we op sportief vlak voor het eerst in de geschiedenis van KWTC een winter jeugdtornooi dat doorgaat van 6 tot en met 13 februari. Alle jeugdreeksen worden georganiseerd! De volgende grootse activiteit van 2016 is onze jaarlijkse winter BBQ op 26 februari. Ook dit jaar willen we weer heel wat mensen verwelkomen om zo weer een super editie neer te zetten, waarin we versterkt worden door een spetterend optreden van Gary Gielen. Iedereen die een hart heeft voor onze jeugd en ons wil steunen om het nieuwe jaar weer een succes te maken voor al onze kinderen, kan zich HIER inschrijven via onze vernieuwde website. Je kan al deze events terug vinden in onze KALENDER.

Wij hebben voor u de volgende zaken aan onze site toegevoegd:

Ten slotte start ook de interclub weer in april. We worden weer vertegenwoordigd door een 21 (!!) jeugdploegen. Deze interclub competitie is een ideale kans om andere kinderen te ontmoeten en plezier te maken in naam van KWTC. Vergeet dus zeker niet leuke foto’s te maken om zo aan iedereen te tonen hoe leuk de interclub wel niet is! Deze kan je telkens doorsturen naar kris.muller@kwtc.be, waarna ze op Facebook gepost zullen worden.

2016-01-17_16-59-07Eindigen doen we op dezelfde manier als we gestart zijn, namelijk door jullie een sportief en voorspoedig jaar toe te wensen!

De jeugdwerking en trainers van KWTC