KWTC – aanvang van het Nieuwe Jaar 2016

Beste KWTC leden,

We wensen jullie allen een zeer gelukkig en voorspoedig 2016.

3 januari gaan onze activiteiten weer van start met de jeugdlessen en de winterabonnementen. Vanaf dan zal onze nieuw uitbater, Wim Bex, jullie verwelkomen in ons clubhuis, Brik Pilée.

Hier een woordje van Wim ter inleiding van zijn aantreden:

September 1989, 15 jaar oud, transfereerde ik van Eksel TC naar Koninklijke Wezel Tennis Club. Mijn keuze werd bepaald door het grote aantal KWTC-jeugdspelers die een behoorlijk balletje konden slaan en de inspirerende woorden van de KWTC-trainers. De verre weg heen en terug met mijn brommerke voor elke training, zal ik nooit vergeten.

Elk jaar eind juli vaste afspraak op het groot en gezellig tornooi met steeds dezelfde ‘oude’ bekenden en heel erg veel supporters. Als ik eerlijk ben, is het dat wat me aanspreekt. Wie niet? Grootste frustratie toen? Nooit de gouden medaille gewonnen, door de grote tabellen en de betere spelers, maar steeds weer gemotiveerd om de uitdaging het volgende jaar aan te gaan.

4 jaar geleden, als uitbater van tennis Lommel Kolonie, terug in contact gekomen met de oude bekenden van KWTC door de opvang van wedstrijden tijdens regenweer. Zelf heb ik de moed opgegeven om het KWTC-tornooi nog te winnen. De laatste keer heb ik de 1steronde niet overleefd. Dan maar troost zoeken aan de gezellige bar en bij dito uitbater, Patje. Het klikte tussen ons.

Timing is alles. Ik was net op zoek naar een nieuwe uitdaging toen ik zag dat KWTC een nieuwe uitbater zocht. Terug naar het tennis. Yes, als lesgever en uitbater heb ik daarvoor de juiste achtergrond vond ik. En het lukte!. Ik wens zeker nog Patrick en Nicole te bedanken. Ze hebben me prima geïnformeerd en me goed op weg geholpen om mijn nieuwe opdracht aan te vangen.

De rest van de info is voor aan de bar, waar ik jullie van harte welkom zal heten en ik jullie met veel plezier een hapje en drankje zal aanbieden.

Steeds openstaand voor tips, opmerkingen, toogverhalen … kijk ik er naar uit jullie vanaf 3 januari te ontmoeten.

At Your Service

Wim Bex”

Wim Bex 

Met deze warme woorden van Wim, sluiten we af en wensen jullie nog een fijne eerste dag van het jaar. 

Het KWTC bestuur