Waarom KWTC-clubkledij ?

Tennis is een individuele sport en er zijn weinig mogelijkheden, zoals die er bv bij het voetbal of het volleybal wel zijn, om een clubkleur via de leden uit te dragen. Clubkledij is hier een ideaal middel toe. Tijdens de interclub zal het veel makkelijk zijn om vanop het terras te kunnen vast stellen, wie de spelers van KWTC zijn, want niet iedereen kent immers iedereen en het sterkt het groepsgevoel.

We bieden deze kledij als club aan tegen kostprijs met een lichte bevoordeling van onze jeugdspelers die we zeker aanmoedigen. In het clubhuis vindt u een aantal modellen opgesteld en kan u de kwaliteit besnuffelen. Alles is binnen de 3 weken leverbaar en per stuk. Voor de singlets kan de leveringstermijn iets langer zijn maar niet meer dan 30 dagen.

Mannen

Mateus shirtMATEUS SHIRT

Voor jeugd en volwassenen aan 31€ per stuk. Op de rug de tekst “KWTC” in het rood. Op de linker- en rechter arm het KWTC-logo en het Nyrstar-logo.

IVAN SHORTSIvan shorts

Voor jeugd en volwassenen aan 31€ per stuk.

Ayers ShirtAYERS SHIRT

Polo voor mannen, jeugd en volwassenen aan 32€ per stuk. Op de rug de tekst “KWTC” in het rood. Op de linker- en rechter schouder het KWTC-logo en het Nyrstar-logo.

Vrouwen

AMAZON SINGLET

Voor jeugd en volwassenen aan 35€ per stuk. Op de rug de tekst “KWTC” in het rood. Het KWTC-logo op de borst.

ROS SKIRTRos Skirt

Voor jeugd en volwassenen aan 30 per stuk.

Ayers ShirtAYERS SHIRT

Polo voor vrouwen (gecentreerd), jeugd en volwassenen aan 32€ per stuk. Op de rug de tekst “KWTC” in het rood. Op de linker- en rechter schouder het KWTC-logo en het Nyrstar-logo.

Voor iedereen.

Maddi HoodiMADDI HOODI

Hoodi voor mannen en vrouwen, jeugd en volwassenen aan 43€ per stuk. Op de rug de tekst “KWTC” in het rood. Het KWTC-logo op de borst.

KWTC-petKWTC-pet

met KWTC-logo aan 13€ per stuk.

Kledij bestellen.

Kledij-leverancierOnderaan deze pagina vindt u dan een online bestelformulier waarna we dit verder in handen nemen. Wij vragen ook om correct en tijdig te betalen zoals in de bevestigingsmail wordt gevraagd.