Zomerseizoen en Interclub voorbereiden!

Beste KWTC-leden en vrienden,

Met deze communicatie willen wij jullie nogmaals oproepen om het zomerseizoen en de interclub voor te bereiden. Daar horen het vormen van de IC-ploegen en het voldoen van het KWTC-lidgeld bij. Tot 7 februari kunnen jullie ploegen aanmelden en genieten van het verlaagde lidgeldtarrief.

Hierbij willen we deze tip nog eens herhalen. Wie interclub en andere competitie wil spelen onder de vlag van KWTC maar zich ook wil abonneren bij Club X voor het spelen van padel, schrijft zich best eerst in bij KWTC en pas nadien bij Club X. De reden hiervoor is dat Tennis Vlaanderen slechts één aansluitingsnummer heeft per lid en dat voor tennis en padel. De hoofdclub, die dus ook de bondsbijdrage zal betalen, moet de club zijn waar men Interclub Tennis speelt. Wie zich dus eerst lid maakt bij Club X voor padel, moet nadien zijn hoofdaansluiting verplaatsen naar KWTC om bij ons interclub te spelen. Een onnodige administratieve procedure en men betaalt wellicht bij Club X een hoofdaansluiting terwijl het in feite een tweede club-aansluiting betreft. Bij ons moet het dus een hoofdaansluiting zijn. Dit is te wijten aan een administratieve wijziging die Tennis Vlaanderen stilzwijgend voor dit seizoen heeft doorgevoerd.
Mocht je toch al hebben aangesloten bij een andere club en bij KWTC competitie wenst te spelen, stuur dan een e-mail naar info@kwtc.be dat je bij ons op de sterktelijst wenst te staan zodat wij Tennis Vlaanderen kunnen vragen dit in orde te maken.

De lidgelden voor 2021 zijn identiek aan deze van 2020 en alle info omtrent lidgelden en interclub vinden jullie hier:

Onze KWTC-jeugdwerking organiseert zijn jaarlijkse Lazy Sunday ontbijtactie. Je kan dus voor zondag 28 februari via deze link, en dat tot 21 februari, een ontbijt bestellen. Doen!

Het is niet onze gewoonte om het vel van de beer te verkopen voor hij is geschoten, maar om zelf meester van het verhaal te blijven, willen wij toch een nieuwtje met jullie delen. Sinds eind vorig jaar bereidt het KWTC-bestuur een padelproject voor. We hebben reeds informatie ingewonnen bij aannemers, Tennis Vlaanderen, banken, de overheid en een landmeter heeft onze terreinen opgemeten. Momenteel bereiden we een bouwaanvraag voor, voor een padelproject van maximaal 4 terreinen. Van zodra we meer nieuws met jullie kunnen delen en ook visuals ter beschikking hebben, zullen we dat doen. Forza Wezel! Samen vooruit!

Laten we samen onbevangen naar de toekomst kijken, samen de vlucht vooruit nemen en geloven dat we samen vanaf de lente weer op het terrein zullen staan. Het is goed vertoeven en sporten in Wezel.

Sportieve groeten,

Dirk Stans
KWTC-voorzitter