KWTC-nieuwsbrief november 2016

Beste KWTC-leden en vrienden,

Tijd om weer even bij te praten over de activiteiten binnen onze club.

Momenteel in ons ons winterdubbel-tornooi nog aan de gang. De dagplanning vindt u hier. Welke koppels zullen overleven tot de finale op 11 december?

Brik Pilée krijgt nieuwe uitbaters. Vanaf 1 januari 2017 nemen Fiona en Ricardo officieel over van Wim. 6 januari nodigen zijn de KWTC-leden uit.

De KWTC-jeugdwerking scheert hoge toppen. Voor het eerst in onze geschiedenis staan we in de Tennis Vlaanderen Top 100 van de meest jeugdvriendelijke tennisclubs en wel op plaats 64. Het KWTC-trainersteam begeleidt deze winter maar liefst 170 jeugdspelers.  We vinden het fijn dat er vertrouwen is in onze groeiende club.  Ook Tennis Vlaanderen merkte dit op en kende ons dit jaar het label “Jeugdvriendelijke tennisclub met erkende Kidstennisschool” toe. Proficiat aan onze mensen en bedankt voor hun niet aflatende inzet.

Alle andere activiteiten vindt u hier in een handig overzicht:

Reserveer ook alvast vrijdag 24 februari 2017 in je agenda!  Dan gaat namelijk onze KWTC-winter-BBQ door!  Meer informatie hieromtrent volgt later! Net zoals alle informatie omtrent de KWTC-lidgelden en de interclub 2017, welke we in de KWTC-nieuwsbrief van december zullen belichten.

Sportieve groeten,

Het KWTC-bestuur