KWTC-OPRUIMTEAM VRAAGT HULP!

Beste KWTC-leden en vrienden,

Vandaag is de finale dag van ons 66ste Sterrentornooi waarvan je de dagplanningen vindt via deze link Sterrentornooipagina.

Dat betekent dat we morgen de boel weer moeten opruimen. Reeds vele jaren hebben we een trouw team van helpers, zie foto, die op maandag na het tornooi als een geoliede machine alles opruimen en weer netjes in zijn normale staat herstellen. Het zou ons team goed doen mochten er een aantal extra mensen komen opdagen zodat het voor iedereen minder zwaar is en minder lang duurt.

Steek een handje toe en kom morgen af. Rond 09u00 zal iedereen ter plaatse zijn en vliegen we der in.

 

Ondertussen kan je nog steeds inschrijven voor ons “Seniors 4+40” tornooi. Hiervoor hebben we een handige handleiding gemaakt van hoe je je best aanmeldt. Dat vind je op deze pagina.

Ben je 40 jaar of ouder en speel je graag recreatief tegen verschillenden mensen? Dan hebben wij van 18 tem 25 augustus de formule die bij je past. We spelen alle categoriën in poules zodat je met 1 maal inschrijven minimaal 2 maal speelt. De nadruk ligt op de enkelwedstrijden want daar is behoefte aan en dat zonder het vervelende systeem van directe uitschakeling.

Inschrijven kan nog tot en met 13 augustus aanstaande. Wacht er niet te lang mee want dan is het te laat.

Sportieve groeten,

Dirk Stans
KWTC-voorzitter