KWTC-winterabonnementen met een week verlengd !

Beste KWTC-leden,

Je kon er de laatste weken niet naast kijken of voelen. Het is momenteel zeer nat! Elke tennisliefhebber weet dat dit rond deze tijd een probleem geeft voor de opmaak van de buitenterreinen. Desalniettemin zijn we der vandaag aan begonnen en gaan de werken vanaf dinsdag veder. We hopen samen met onze aannemer dat de werken klaar geraken tegen het weekend van 7 april aanstaande.

Ondertussen zal de jeugdactiviteit tijdens de eerste week van het paasverlof doorgaan in de winterhal.

We weten uit ervaring dat de groepen die tijdens de winter bij ons binnen spelen, hun wekelijkse gewoonte verder zetten vanaf het moment dat de buitenterreinen klaar zijn. Om er voor te zorgen dat deze overgang vlekkeloos verloopt, hebben we met het bestuur beslist dat we de winterabonnementen met een week verlengen. Dit betekent dat ze niet eindigen op 30-maart maar wel op 6 april aanstaande. Men zegge het voort aan all betrokkenen. De terreinreservatie op de TV-website geeft de juiste toestand weer, en daar kan je ook vaststellen dat we met Pasen gesloten zijn.

Vergeet ook morgen de opkuisdag niet waar we tussen 09u00 en 12u30 een aantal kleine maar belangrijke werken willen uitvoeren om onze club weer netjes te maken.

Noteer verder ook 14 april in je kalender want dan openen we samen het zomerseizoen. Meer info volgt.

De IC-thuiswedstrijden en het IC-menu staan ook online hier. Alle andere activiteiten kan je, zoals steeds, vinden in onze KWTC-kalender.

Met vriendelijke groeten

Dirk Stans
KWTC-voorzitter