KWTC-padel voor iedereen.

Beste KWTC-leden en vrienden,

Na het openingsweekend van 2 en 3 april kan iedereen bij ons komen padel spelen. Het blijft natuurlijk nog steeds een groot voordeel om dit als KWTC-lid te doen maar inmiddels kan iedereen bij ons een padelterrein reserveren.

Reserveren kan via mijnterrein.be of via de app van Tennis Vlaanderen. Mensen die geen KWTC-lid zijn, kunnen maximum 3 dagen op voorhand reserveren aan 40€/1,5uur/terrein door de week na 17u30. Voor 17u30 en In het weekend bedraagt dit 30€/1,5uur/terrein. In een combinatie van KWTC-leden en niet leden rekent het reservatie systeem de kost automatisch uit in functie van het aantal niet leden. Voorbeeld: 2 KWTC-leden spelen samen met 2 niet leden. In dat geval is de kost per reservatie/1,5uur/terrein de helft van het volle tarief.

Bij bevestiging van de reservatie start een automatische online betaling voor het bedrag verschuldigd voor de niet leden. De persoon die de reservering maakt, betaalt. Pas bij een correcte afwikkeling van deze online betaling via Mollie is de reservatie definitief.

Het is evident dat KWTC-leden reserveren en spelen onder hun naam, dit om een correcte opvolging mogelijk te maken.

Tot binnenkort in Wezel.

KWTC-kern