KWTC-update 04-04-2022

Beste KWTC-leden en vrienden,

Op korte termijn hebben we nog geen zicht op nieuwe uitbaters voor Brik Pilée. We werken dus voorlopig verder met het gekende systeem van vrijwilligers. Met de interclub voor de boeg komen we enkele helpende handen te kort in het clubhuis. Mocht je zin hebben en een kans zien om het clubhuis open te houden, al is het maar een paar uren, dan zou ons dat zeer helpen. Neem dan contact op met een van onderstaande mensen:

  • Elke Palmans via elke.palmans@kwtc.be
  • Luc Cuypers via luc.cuypers@kwtc.be of gsm 0477 31 01 91
  • Peter van Dyck via peter.van.dyck@kwtc.be

Deze week is er reeds dringend behoefte aan extra hulp want zonder gaan we het clubhuis niet maximaal kunnen open houden voor onze leden. Het vrijwilligersteam zal jullie zeer dankbaar zijn.

Je kan er niet naast kijken. Onze tennisterreinen zijn net opnieuw aangelegd en opgemaakt. De terreinen onderhouden is nu aan onze terreinverzorger. Bij deze willen we Jefke Willems bedanken voor zijn trouwe dienst de voorbije jaren. Jef koos ervoor op zijn zeventigste hiermee te stoppen en we vonden zijn voorganger, Kris Muller, bereid om deze taak opnieuw op te nemen. Kris weet net als Jef van wanten en houdt de kwaliteit van onze nieuwe beauty’s prima in orde.

Het voorbije weekend echter heeft een combinatie van vorst en in deze omstandigheden te vlug de terreinen bespelen, geleid tot de beschadiging van de 4 nieuw aangelegde terreinen 1-2-3-4 waardoor we deze tijdelijk moeten sluiten.

Om dit naar de toekomst toe te vermijden, willen we volgende spelregels afspreken. De terreinen niet bespelen als er plassen op staan na een regenbui, of na nachtvorst. Ben je aan het spelen en je merkt bij de eerste bewegingen dat de gravel weelderig los komt, stop dan met spelen. Door het goede weer en het snelle werk van onze aannemers waren we dit jaar vroeger open dan andere jaren met daarbij een toegnomen risico op nachtvorst en andere negatieve weerelementen. Neem aub allemaal mee verantwoordelijkheid om schade zoals deze te vermijden.

Dank bij voorbaat voor de medewerking.

KWTC-kern