KWTC-Nieuwjaarsreceptie 2019

Beste KWTC-leden en vrienden,

Eerdere nieuwsbrieven en FaceBook berichten kondigden het al aan. De anciens weten het uit ervaring. Maar om zeker te zijn dat we niemand missen, nu dit specifiek bericht: “Naar aloude gewoonte nodigen wij onze leden, sponsoren, supporters en vrienden uit, de eerste zaterdag van het Nieuwe Jaar om samen en met een drankje en een hapje dit Nieuwe Jaar in te zetten.

Nieuwjaarsreceptie, nu zaterdag 5 januari om 19u00. We blikken samen terug op het afgelopen jaar en kijken vooruit naar wat 2019 brengen mag. We doen dit in ons zomerclubhuis en kijken er naar uit jullie in groten getale te verwelkomen.

Ondertussen willen we erop wijzen dat de inschrijvingen voor de Interclub 2019 nog lopen tot 20-01-2019 net als de mogelijkheid om het KWTC-lidgeld met korting te voldoen. De lijst van reeds ingeschreven KWTC-teams voor de IC-2019 vindt u hier.

Sportieve groeten en tot zaterdag,

KWTC-bestuur