Op zaterdag 17 februari vindt er een fantastisch feestje plaats. Maar dit feestje loopt anders af dan verwacht… wie krijgt het FATALE drankje?

Je hoort het! Het is weer tijd voor onze jaarlijkse dropping.  En net zoals vorige edities wordt dit ongetwijfeld weer een schot in de roos! Onze dropping is een mysterie dat jullie moeten zien op te lossen aan de hand van verschillende opdrachten. Jullie zullen met een busje gedropt worden aan de start van dit spannend avontuur en vervolgens een tocht afleggen van ongeveer 5 km.

Het eerste groepje vertrekt vanaf 18u30, vervolgens zullen om de 15 minuten aansluitend de volgende groepjes vertrekken. Via onderstaand inschrijvingsformulier kan je een voorkeur opgeven. Let op! Dit uur is onder voorbehoud! Het effectieve uur wordt toegewezen enkele dagen voor de dropping.

Onderweg wordt een standje voorzien waar jullie kunnen genieten van een heerlijk drankje! Op het einde van jullie avontuur voorzien we een heerlijke snack voor elke deelnemer! Napraten en conclusies trekken over ons mysterie kan dan na de dropping in ons gezellige clubhuis Brik Pilée.

Prijs:
Ben je jonger dan/of 15 jaar, dan betaal je 5.0€/persoon.
Iedereen ouder dan 15 betaalt 7.5€/persoon!

Vergeet die dag zeker geen zaklamp, een opgeladen gsm en enkele balpennen mee te brengen. Wordt het koud weer? Kleed je dan zeker warm aan en draag stevige schoenen.

Dus speurneuzen, klaar voor de uitdaging? Schrijf je dan in via onderstaande link! Inschrijven doe je per groep en kan. Check enkele dagen voor de dropping zeker je mailadres (opgegeven in inschrijvingsformulier). Hiernaar zal het definitieve uur van vertrek worden doorgestuurd!

Tot dan!