Beste KWTC-leden en vrienden,

De 5de editie van ons 24uur event voor het goede doel komt er weer aan! Bij deze stellen we jullie de 24uur Tennis & Padel 2023 voor.

Deze gaat door van zaterdag 2 september 18u00 tot zondag 3 september 18u00.
Meedoen kost €5 per persoon per uur/activiteit.

Elk jaar kiezen we een goed doel waaraan we de volledige winst van deze 24uur schenken. Dit jaar hebben we besloten de opbrengsten te doneren aan de Akindo vzw. Deze organisatie organiseert kwaliteitsvolle en laagdrempelige vakantiekampen in een rustige maar tegelijkertijd stimulerende omgeving, middenin het domein van het vakantiehuis Akindo vzw te Lommel. De vakantiekampen zijn specifiek gericht op kinderen en jongeren uit maatschappelijk kwetsbare milieus in Vlaanderen en Brussel om hen op een spelende manier een zorgeloze groepsvakantie te laten beleven. Een organisatie die zeker onze en jullie steun verdient!

Tijdens deze 24uur proberen we elk uur minstens 1 tennisterrein of padelterrein te bezetten. Dat zou moeten lukken, toch? Daarnaast valt er, net zoals de vorige edities, weer heel wat te beleven. Zo organiseren we een spectaculaire Glow in the Dark Tennis. Daarnaast kan je ook je hersenen kraken in onze mysterieuze escape room. Ook tennisactiviteiten, tenniswork-out , KIDStennis en TIENERtennis zullen niet ontbreken.

Geen zin om uw sporttenue boven te halen? Maar toch heel veel zin om het goed doel te steunen? Of gewoon goesting in een leuke avond? Zaterdagavond zorgen we voor de nodige live muziek. Nadien zorgt een DJ voor sfeer à volonté in ons clubhuis om er een drukke nacht van te maken. En tot slot, mogen we jullie verzekeren dat de nodige food & drinks ter beschikking zullen staan.

Zondag sluiten we ons evenement af met een gezellige receptie, vanaf 18u.

Kortom een prachtig evenement ten voordele van een goed doel!

Alle activiteiten staan hieronder opgelijst en uitgelegd. Schrijf in door op één (of meerdere) activiteit(en) te klikken en je gegevens in te vullen. We hopen jullie alleszins te verwelkomen op de 24uur Tennis & Padel!

Het 24uur – Team,

Robbe Mertens,  Mariken Wouters en Seph Lodewijckx

 

BEDANKT IEDEREEN! Samen hebben we weer een mooi bedrag kunnen inzamelen! Tot volgend jaar!