Beste KWTC-leden en vrienden,

De 6de editie van ons 24uur event voor het goede doel komt er weer aan! Bij deze stellen we jullie de 24uur Tennis & Padel 2024 voor.

Deze gaat door van zaterdag 7 september 18u00 tot zondag 8 september 18u00.
Meedoen kost €5 per persoon per uur/activiteit.

Elk jaar kiezen we een goed doel waaraan we de volledige winst van deze 24uur schenken. Dit jaar hebben we besloten de opbrengsten te doneren aan de BRING A SMILE vzw.  Hun missie is het brengen van een glimlach op het gezicht van ernstig zieke kinderen. Ze vervullen hun wensen en brengen hen lichtpuntjes tijdens de vaak lange strijd. Ze werken nauw samen met enkele ziekenhuizen en bekijken waar we hen bij kunnen ondersteunen. Bring a Smile organiseert jaarlijks fijne Bring-a-smile-dagen, een dag waar elk ziek kindje enorm naar uit kijkt. Ze ontmoeten hun grootste held, ze krijgen een geschenkje en beleven de dag van hun leven! Niet alleen dat, we vervullen ook persoonlijke wensen van ernstig zieke kinderen op hun eigen speciale BAS-dag.

Tijdens deze 24uur proberen we elk uur minstens 1 tennis- of padelterrein te bezetten. Dat zou moeten lukken, toch? Daarnaast valt er, net zoals de vorige edities, weer heel wat te beleven. Zo organiseren we een padel clubavond en tennisactiviteiten, zoals een tenniswork-out , KIDStennis en TIENERtennis zullen niet ontbreken.

Geen zin om uw sporttenue boven te halen? Maar toch heel veel zin om het goed doel te steunen? Of gewoon goesting in een leuke avond? Zaterdagavond zorgen we voor de nodige live muziek. Nadien zorgt een DJ voor sfeer à volonté in ons clubhuis om er een drukke nacht van te maken. En tot slot, mogen we jullie verzekeren dat de nodige food & drinks ter beschikking zullen staan.

Kortom een prachtig evenement ten voordele van een goed doel!

Inschrijvingen openen binnenkort! Maar noteer dit event alvast in jouw agenda! Het is de moeite waard!

Het 24uur – Team,

Robbe Mertens,  Mariken Wouters, Seph Lodewijckx en Wout Lodewijckx