Nieuwe uitbaters voor Brik Pilée

Beste KWTC-leden en vrienden,

Na een paar jaren hebben we weer twee mensen enthousiast gekregen om ons gezellig clubhuis Brik Pilée uit te baten. Kim Coomans en Yannick Bukenberghs zijn de u wel bekende mensen die vanaf 1 januari 2024 hun blijde intrede zullen doen in Brik Pilée. Dat zullen we samen met u allen vieren op zaterdag 6 januari vanaf 18u00.

Kim en Yannick hebben samen een tekst geschreven om zich aan jullie voor te stellen:

Kim en Yannick zijn ondertussen 5 jaar samen en klaar voor een nieuwe uitdaging in hun leven. Kim werkte voorheen ook al jaren in de horeca waardoor dit voor haar als thuiskomen aanvoelt. Bovendien staat Kim als het interclub is op de eerste rij aan het terrein (of op het terras 🙂 ) als de ploeg van Yannick speelt alsook wanneer andere KWTC-teams spelen. Yano (17) en Kyani (12), de kinderen van Kim, zullen ook af en toe een handje toesteken waar nodig.

Yannick is al vele jaren KWTC-lid en kent dus de werking van de club alsook vele KWTC-leden zeer goed. Zijn hoofdberoep is leraar lichamelijke opvoeding. Na de uren op school zal hij te zien zijn achter de Brik Pilée-toog. Tenminste als zijn joggings dan reeds zijn gestreken, aldus Kim 🙂

Beiden kijken er enorm naar uit om vanaf 1 januari alle KWTC-, Wezeldriver-leden en uiteraard alle Brik Pilée gasten te mogen verwelkomen en er samen een mooi verhaal van te maken.

Zaterdag 6 januari maken we er samen met Kim en Yannick een warm feestje van om hen te verwelkomen.

Tot dan,

KWTC-kern