NIEUWS UPDATE 27-07-2023

Beste KWTC-leden en vrienden,

De laatste dagen is het druk in communicatieland vanwege ons 71ste sterrentornooi en de daarmee verbonden activiteiten. Daarom opteren we nu voor een iets uitvoerigere communicatie zodat je alle info netjes bij elkaar hebt.

71ste sterrentornooi

Het aantal deelnemers dit jaar is een succes. De jeugd neemt met 99 spelers een sprong voorwaarts. Voor de dubbel hebben zich 289 duos ingeschreven en voor de enkel zitten we aan 241 spelers. Met de 17 dames 1 en de 41 heren 1 komen we dus dit jaar aan 976 spelers en dat is een 7% beter dan vorig jaar. Daarnaast hebben we nog 125 duos voor het KWTC Padel Summertime tornooi. Samen goed voor 1.226 spelers.

We zijn nog steeds naarstig op zoek naar vrijwilligers om de lege plekken in het werkschema van de frituur op te vullen. Dat is voor onze club van groot belang en we hopen dan ook dat we hier uit geraken. Alle info hieromtrent vind je hier.

Vergeet onze nevenactiviteiten niet, en vooral vergeet niet in te schrijven voor de quiz (deadline 28 juli) en voor de mosselen (deadline 1 augustus): Quiz, White Wimbledon Party, Mosselavond, Foute Party.

Naast de finale van de dames op zondag 30 juli en die van de heren op zondag 6 augustus is er uiteraard elke dag mooi tennis te bekijken en meer daarover vind je hier:

En 7 augustus, na drie weken fun en tennisfeest, moeten we alles weer opruimen. Steek een handje toe vanaf 08u30.

Clubnieuws

Tot en met nu zondag 30 juli 2023 kan je inschrijven voor de 3de speelperiode van onze KWTC-zomerpadel laddercompetitie op ieders niveau. Inschrijven kan via deze link. Als je hulp nodig hebt bij het inschrijven graag een mailtje naar david_koth@hotmail.com, hij helpt je graag op weg. Deze 3de speelperiode, loopt van 31/07/2023 tem 10/09/2023. We trachten een reeks voor beginners samen te stellen, zodat ook de onervaren padellers aan de slag kunnen in deze competitie om zo stappen voorwaarts te zetten.

Ken je mensen die recent door de tennis- of padelmicrobe zijn gebeten, dan is het nuttig dat je weet dat men het KWTC-lidmaatschap 2023 vanaf 1 juli aan gereduceerd tarrief kan bekomen. Meer op de KWTC-lidgelden pagina.

En onze jeugd heeft ook heel wat activiteiten op het programma staan voor na het tornooi. Dat vind je allemaal hier.

En vooral kom voor 7 augustus eens langs en snuif de lekker gezellige sfeer van het KWTC-sterrentonooi op.

Sportieve groeten,

KWTC-kern
Tennislaan 5 – 2400 Mol-Wezel