Nand en Jef doen een oproep

Beste KWTC-leden en vrienden,

Tijdens de KWTC-nieuwjaarsreceptie van vorige week zaterdag hebben wij, Nand en Jef, met een aantal van onze vrienden het plan opgevat om van de vrijdagnamiddag een fijne tennis en padelnamiddag te maken. Dat is het al vele jaren maar voor een beperkte groep.

Wij willen de kar trekken om deze groep uit te breiden omdat het fijner spelen is met een grotere groep. Je kan dan steeds andere koppels maken en zelfs per set wisselen van partner en diens meer. Bovendien maakt een grote groep leden het organiseren van de namiddag ook veel eenvoudiger. Zo werken we nu al met een whatsapp groep zoals ook de meeste andere KWTC-groepen dat doen. Maar iedereen weet dat een grote whatsapp groep leidt tot het sneller invullen van de speelmomenten.

Dus mensen, heb je zin om op vrijdagnamiddag met ons en andere senioren mee te spelen, tennis of padel, vrouw of man, geef dan een seintje en wij zullen je met open armen ontvangen en opnemen in ons vrijdagnamiddag team.

Voel je je nog niet aangesproken als senior, wel misschien ken je dan wel iemand, vader, moeder, oma of opa die je kan motiveren om met ons mee te doen. Zeg het voort want bewegen is gezond.

Zijn er mensen die graag mee van de sfeer komen genieten maar voor wie tennis of padel geen optie is? Wel vanuit ons clubhuis, kan je fijne wandelingen of fietstochten maken en ben je terug tegen dat wij met onze tennis en padel klaar zijn. Zo kunnen jullie nadien samen met ons van elkaar en van een of meerder consumpties genieten in ons clubhuis Brik Pilée. Vanaf dat de zon weer schijnt het fijnste terras van Wezel.

Kortom, bewegen is de boodschap en wij willen je daar graag bij helpen.

Laat van je horen en doe mee op de een of ander manier.

Nand (Ferdinand Geubbelmans)                     Jefke (Jozef Willems)
Ferdinand.Geubbelmans@Telenet.Be             Willemsjef@Skynet.Be
‭+32 476 75 34 07‬                                                +32 496 30 95 14‬