Brik Pilée terras weer open vanaf zaterdag 8 mei 2021

Beste KWTC-leden, beste Brik Pilée-vrienden,

Het is alweer van in oktober 2020 geleden dat we ons clubleven ook naast het veld in ons clubhuis konden genieten. Nu zaterdag is het zo ver en kunnen we ons terras openen, welliswaar onder de voorwaarden zoals op de website van Horeca Vlaanderen te lezen is, maar het kan.

Afgelopen zaterdag hebben 8 vrijwilligers ervoor gezorgd dat het ganse clubhuis er weer spik en span bij ligt. Het zijn ook deze en andere vrijwilligers die vanaf nu het clubhuis zullen open houden zodat alle sporters en supporters er weer iets kunnen nuttigen. Hierbij vragen we begrip voor het ons door de overheid opgelegde sluitingsuur van 22u00.

De weergoden blijken vanaf zaterdag ook betere zinnen te krijgen en dus kunnen al onze tennisleden, onze fietsvrienden van de Wezeldrivers en WTC Brik Pilée en bij uitbreiding alle Wezelaars en toevallige passanten, opnieuw van het gezelligste zonneterras van Wezel genieten.

Samen op weg naar betere tijden,

KWTC-kern