KWTC-tennis4life en KWTC-clubavond

TennisbalBeste KWTC-leden,

Tijdens onze Nieuwjaarsreceptie hebben we verteld dat we dit jaar van start zouden gaan met een aantal projectgroepen rond verschillende themas. De projectgroep KWTC-tennis4life is vorige week gestart en heeft een aantal zaken uitgewerkt om de tennisbeleving binnen KWTC te ondersteunen. Een initiatief hiervan is de KWTC-clubavond. Dit is een ontmoetings-event voor KWTC-leden.

Met een groep van +/- 16 spelers, speelt elke speler in poules tegen iedere andere deelnemer. We loten de poules onder alle aanwezige spelers. Het doel is ook andere clubleden te leren kennen en samen meer van de tennissport te genieten.

8 spelers spelen 45 min dubbel en daarna 45 min de volgende 8. Tussen 20u en 23u, dan kan je 5 rotaties spelen. Na elke rotatie komen we samen in het cafetaria en worden tussen pot en pint de nieuwe ploegen samengesteld. Wie nog niet heeft gespeeld, krijgt voorrang op de spelers die net hebben gespeeld.

Bedoeling is met +18-jarigen een start te maken van ons project. Verder dienen de spelers tegen 19u45 aanwezig te zijn zodat er geloot kan worden en de eerste 8 om 20u00 kunnen starten. Rond 23u sluiten we de gezellige avond af met een klein hapje en een drankje in ons cafetaria.

We beogen om elke laatste zaterdag van de maand een KWTC-clubavond te organiseren. Bij meer interesse kan een tussenliggende zaterdag ook en kunnen we dit concept ook voor de jeugd toepassen.

De eerste zaterdag is nu 27-01 met daarop volgend 10-02, 3-03, 31-03, enz… Je kan alles terugvinden in de KWTC-Kalender.

Doe mee en schrijf in bij de uitbating: Tel Clubhuis: 014-810330 en Tel Fiona: 0468-277501.

Laten we nog even naar de KWTC-kalender voor de eerstkomende periode kijken. U vindt natuurlijk alles ook hier! en in het activiteitenoverzicht van de KWTC-jeugd.

Tennis maakt goede vrienden en houdt je fit !

Sportieve groeten,

Het KWTC-bestuur