KWTC-zomertornooi – inschrijven voor de feesten niet vergeten!

Beste KWTC-leden en vrienden,

De 65e editie van het Koninklijke Wezel TennisClub zomertornooi is volop aan de gang. Er zijn een aantal activiteiten naast het terrein die uw aandacht verdienen, daar er een voorinschrijving voor nodig is om te kunnen deelnemen.

  • Donderdag 3 augustus is er de “Back to school Quiz” georganiseerd door de jeugd – Meer info en inschrijven hier tot 3 augustus
  • Vrijdag 4 augustus is er de “Latin Night” waarvoor je niet moet inschrijven, enkel opdagen is van belang.
  • Zaterdag 5 augustus is er het “Walking dinner” ter ere van 65 jaar KWTC en ten voordele van Help Brandwonden Kids. Cook4U verzorgt het eten. Meer info en inschrijven tot 4 augustus. Een feest ter ere van onze verjaardag en een goed doel, nadien een super demonstratiewedstrijd en aansluitende party. Een must voor iedereen om erbij te zijn.
  • Donderdag 10 augustus is er de traditionele “Mosselavond” – Inschrijven tot 8 augustus

Op het terrein is er nieuws van de Dames 1 waar de tabel en de loting bekend is. Deze info net als alle andere praktische links naar tabellen, dagplanning en spelerslijsten vind je hier:

Vandaag om 19u15 staat er een extra leuke wedstrijd op het programma bij de Heren 1. Marco Dierckx (A-Nationaal) neemt het op tegen zijn broer Mario (B-15/1). Mario heeft tot nu toe al een wervelend parcour afgelegd waaronder een 6-0 6-0 tegen een hoger geklasseerde speler. Laten we duimen voor goed weer en een spannende srtijd.

Daarnaast is er nog onze Catering en de Cocktailbar. We zoeken nog steeds helpende handen. Alle details vind je op onze tornooipagina.

Wij hopen jullie allen te mogen ontmoeten op ons jaarlijks sportief feest, het KWTC-sterrentornooi.

Het KWTC-bestuur