Latin Night – 4 augustus 2017

Latin Night 2017

Tijdens het 65e KWTC-sterrentornooi is er naast de tenniswedstrijden, Belgian Circuit – ITF seniors – Criterium – Ethias Tour 2&3 – reeksen buiten criterium – KIDS toer, ook naast het veld heel wat te beleven. Een mooi overzicht vindt u op onze 65e KWTC-sterrentornooi pagina.

4 augustus vanaf 21u00 staat in onze feesttent alles in het teken van de salsa. Tijdens de Latin Night kan u zich geheel gratis komen uitleven en zelfs de knepen van de dans Bachata aangeleerd krijgen van Jason en Loes. Heeft u een hart voor zuiderse dans dan moet u 4 augustus van de partij zijn. Inkom en deelnemen is geheel gratis.

Gewoon iets komen drinken en toeschouwer zijn of naar het tennis komen kijken mag natuurlijk ook.

Met sportieve groeten,

Het KWTC-bestuur