KWTC-clubnieuws 18 juni 2016

Beste KWTC-leden en vrienden,

Dit jaar beleven we een succesvol IC-seizoen. 3 van onze teams hebben zich reeds geplaatst voor de finale van Limburg:

Twee van onze teams strijden morgen, 19 juni, nog voor een plaats in de finale:

Beide teams spelen thuis. Laten we hen aanmoedigen.

Alle wedstrijden zijn terug te vinden in onze KWTC-Kalender.

BBQ om de provinciale IC af te sluiten

Zo veel finalisten en bijna finalisten doet het initiatief opborrelen om volgende week zaterdag, 25- juni, met hen en met jullie, de IC op provinciaal niveau af te sluiten met een BBQ en hopelijk veel medailles. We starten om 19u00 maar wie wil mag zeker vroeger komen want tennis zal er in elk geval ook te zien zijn. Ons nationaal team, HEREN 45 – 225-460 – Jan Geys, speelt dan van 14u00 thuis zijn laatste poule-wedstrijd.

Inschrijven voor de BBQ kan tot en met woensdag 22-06 bij Wim Bex aan de toog. 12€ voor 3 stukken vlees en 9€ voor 2 stukken.

JEUGD

Onze jeugdwerking is steeds zeer actief en heeft weer van alles op stapel staan voor de komende  weken. Vergeet je niet in te schrijven!

Start2tennis

Een enthousiast gebeuren binnen KWTC. Om de voorjaarscursus af te sluiten organiseert onze start2tennis groep op 8 juli 2016 een dubbelavond met BBQ. We beginnen eraan omstreeks 19u00. Iedereen kan inschrijven voor de BBQ aan 12€ pp (3 stukken vlees). Inschrijven doe je bij Wim Bex aan de toog en wel tot en met dinsdag 5 juli. Bij regenweer zetten we de dubbelavond om in mini tennis in de winterhal. Het gaat dus in elk geval door en sfeer zal er zijn.

Brik Pilée

Naast de hier boven al gemelde activiteiten zijn er deze en komende weken veel leuke tenniswedstrijden te bewonderen in voorbereiding van Wimbledon met nadien de Slam zelf. Wim zal zijn best doen om er zo veel mogelijk op groot scherm uit te zenden. Naast het tennis is er momenteel ook het EK-voetbal waar we alle wedstrijden van onze Rode Duivels op groot scherm tonen.

Alle events staan vermeld in de KWTC-Kalender. Allen naar Brik Pilée.

FaceBook

Like ook onze FaceBook pagina, dan ben je als eerste geïnformeerd over wat er leeft:

KWTC-kalender

Blijf up-to-date door onze kalender te volgen. Hoe het werkt zie je hier.

Met vriendelijke groeten,

Het KWTC-bestuur