Wintertornooi @ KWTC voor jeugd

Naast ons traditionele en ondertussen alom bekende zomertornooi, hebben we als club en jeugdwerking dit jaar voor het eerst een wintertornooi voor de jeugd georganiseerd. Voor alle spelers vanaf 9 jaar was er een reeks.

Heel wat opkomende talenten vanuit heel Vlaanderen namen deel met wedstrijden van een fantastisch niveau tot gevolg. KWTC was met 22 van de 78 spelers goed vertegenwoordigd voor deze eerste editie!  Zij hebben hun allerbeste tennis laten zien met als resultaat drie halve finalisten en één finalist. Een dikke proficiat toegewenst aan hen allemaal!

We mogen terugkijken op een erg fair tornooi. KWTC draagt Fairplay steeds hoog in het vaandel. Van in het begin van de week demonstreerden we dit met ons Fairplay bord. Ouders en spelers hebben dit gewaardeerd en in Fairplay op het terrein omgezet.

Op het einde van de week vonden twee prijsuitreikingen plaats, ’s middags voor U9 en U10 en ’s avonds voor de andere reeksen. Steeds waren er veel lachende en trotse gezichten te zien wanneer de winnaars een beker en een prijs mee naar huis kregen. Ook de finalisten kregen een prijs en een verrassing.

Het was het een topweek voor jong en oud. Dit herhalen we volgend jaar zeker!