63e KWTC Sterrentornooi – week 2

Beste KWTC leden en fans,

Vandaag 3 augustus beginnen we aan week 2 van het 63ste KWTC sterrentornooi.

De Kids- en Tienertour hebben we achter ons net zoals de fantastische finale heren 1 van gisteren. Van beide vindt u berichten en fotos op onze FaceBook pagina KWTC 63e Sterrentornooi.

Vandaag zijn de dames 1 in het KWTC Belgian Circuit 2 sterrentornooi, definitief van start gegaan.

In de tabel staan klinkende namen als: Bastianon Désiree (A-24), Janssens Lynn (B-15/4 – 56), Widdershoven Estee (B-15/4 – 59), Brulmans Lise (B-15/4 – 72bis) en vele anderen waaronder ook oude bekende Klaartje Van Baarle (B-15/1 wereldkampioene +45).

De tabel vindt u hier.

De hoofdtabel start op donderdag 6-08, vrijdag de 1/4 finales, zaterdag de 1/2 en zondag 9-08 de finale. Check regelmatig de dagplanning of Facebook voor het juiste uur van de finale.

Het belooft spannend te worden.

Hiernaast valt er nog heel wat te beleven:

  • 6 augustus is het Mosselfeest.
  • 7 augustus is het de Smashing Time party
  • 9 augustus is het de finale dag van alle reeksen gevolgd door de afsluitende prijsuitreiking en de receptie van het tornooi

De dagplanning van alle matchen inclusief dames 1 vindt u hier.

En ook tijdens de 2de week kan u terecht in ons clubhuis Brik Pilée of vanaf 16u30 in ons Resto Center Court in de feesttent voor een versnapering of een heuse culinaire verwenning.

Wil u à la minute op de hoogte blijven van al deze activiteiten dan plaats u best een “Like” bij de FaceBook pagina “KWTC 63e Sterrentornooi 2015”.

Wij hopen u deze week nog vaak te ontmoeten in onze club en wensen u nog vee tennisplezier.

Het KWTC bestuur.