Beste KWTC-leden en vrienden,

KWTC communiceert over zijn werking, zijn activiteiten en nodigt mensen uit voor zijn tornooien. We doen dit zo zorgvuldig mogelijk. Tijdens en rond het jaarlijkse KWTC-sterrentornooi bereikt onze communicatie zijn hoogtepunt in frequentie van boodschappen. Dat is omdat wij u zo goed mogelijk willen informeren ivm ons sterrentornooi als over de tal van nevenactiviteiten.

Wij hopen dit uiteraard naar ieders tevredenheid te doen. Wens je jezelf toch uit te schrijven dan moet je dat doen via jou account op de website van Tennis Vlaanderen. Wij gebruiken namelijk deze data base en de communIcatietools die Tennis Vlaanderen ons ter beschikking stelt. We hebben echter niet zelf de mogelijkheid jouw persoonlijke voorkeuren aan te passen maar leggen hieronder wel even uit hoe je dat makkelijk zelf kan doen.

Meld je aan op de website www.tennisvlaanderen.be

TV inloggen

Ga vervolgens naar “speler” en klik op “privacy”. Hier kan je een club zoeken in het veld voor de nieuwsbrief of het veld voor de tornooimails of beide indien je dat wenst. Je zoekt de club van wie je niks meer wenst te ontvangen door in het veld bijvoorbeeld Wezel in te typen en je zal vervolgens een lijstje zien met alle clubs waar Wezel in voorkomt. Je kiest de juiste club uit het lijstje en klikt vervolgens op het plus teken.

Na het uitvoeren van deze korte bewerking zal je van de gekozen club geen e-mails meer kunnen ontvangen.