Beste bezoeker,

U bent geïnteresseerd in ons tennisaanbod. Al 70 jaar lang bieden wij onze leden een gezellige en nette tennisclub. Met onze 9 buitenterreinen zijn er steeds voldoende speelmogelijkheden voor al onze leden. We bieden ook een uitgebreid lessenpakket aan. Competitief is KWTC actief met de interclub en het zomertornooi. Voor de jeugd zijn er ook tal van activiteiten waaronder een zomer tenniskamp.

Het lidmaatschap voor een volwassene bedraagt 125€ per jaar maar er zijn ook andere tarieven voor kinderen, jeugd, senioren en families. Deze tarieven vind je hier. Lid worden kan via deze link.

Volwassenen kunnen inschrijven voor interessante lessenpakketten die starten vanaf 18 april 2022.

  • Start2tennis voor mensen die nog geen tenniservaring hebben en nog nooit lid waren bij KWTC (75€ voor 6 lessen inclusief verzekering). Info en inschrijven hier.
  • In2tennis voor KWTC-leden die zich willen verder vervolmaken in het tennisspel (60€ voor 6 lessen). Info en inschrijven hier.

Ook voor alle leeftijdscategorieën jeugd zijn er vanaf 18 april 2022 lessen gedurende 8 weken. Info en inschrijven hier.

Voor meer gedetailleerd informatie omtrent onze lidgelden verwijzen wij u graag naar onze KWTC-lidgeld pagina.

Vanaf 1 april start het zomerseizoen waar 36 interclubploegen op onze vernieuwde tennisterreinen het beste van zichzelf kunnen geven. De Start2Tennis en In2Tennis lessen starten 18 april. De Paasvakantie is goed gevuld met de Kastaardag op 3 april, de IC-stage voor de jeugd, het Paasfeest voor de jeugd op 10 april en de Wezelcup op 13 april. Ook zijn de voorbereidingen van het tenniskamp en het sterrentornooi gestart. De KWTC-jeugd organiseert een Apres Ski event op 12 maart en een kienavond op vrijdag 15 april. Onze traditionele zomeropening is voorzien op zaterdag 16 april.

Heeft u behoefte om contact op te nemen met onze club kan dat via onze contactpagina.

Kom gewoon eens af en vorm je een beeld van onze 70 jaar jonge club.

KWTC-kern