Beste bezoeker,

U bent geïnteresseerd in ons padelaanbod. Al 70 jaar lang zijn wij als tennisclub een vaste waarde in de Kempen. Vanaf 1 april 2022 bieden wij tevens padel. Wij hebben 6 nieuwe padelterreinen ter beschikking waardoor er steeds voldoende speelmogelijkheden zijn. We bieden ook een lessenpakket aan. Competitief is KWTC actief met de interclub en twee tornooien.

Het lidmaatschap voor een volwassene bedraagt in 2022 (01-04 – 31-12) 115€ en (01-07 – 31-12) 100€, maar er zijn ook andere tarieven voor kinderen, jeugd, senioren en families. Deze tarieven vind je hier. Lid worden kan via deze link. Mensen die geen KWTC-lid zijn, kunnen maximum 3 dagen op voorhand reserveren aan 40€/1,5uur/terrein door de week na 17u30. Voor 17u30 en In het weekend bedraagt dit 30€/1,5uur/terrein.

Voor meer gedetailleerd informatie omtrent onze lidgelden verwijzen wij u graag naar onze KWTC-lidgeld pagina.

Onze werkgroep padel plant en coördineert de padellessen, onze tornooien in juni en september, de interclub, randactiviteiten, thema-avonden en clinics, enz… Mensen die graag meewerken of zich willen scholen tot trainer zijn eveneens zeer welkom. Wat staat er te gebeuren.

Voor de eerste keer zal KWTC een Padel Clinic aanbieden. Gedurende de volgende maanden bieden we nog andere clinics aan zodat iedereen verder kan kennismaken met een aantal specifieke thema’s in de padelsport.  Ook de spelers die reeds padelles volgen, zullen hier zeker iets van opsteken!

Wat?
Onze clinic is er voor zowel beginnende als meer gevorderde padellers. Een kerntrainer van de Molse padel zal het KWTC-trainersteam komen ondersteunen.  Na enkele praktische tips omtrent het spelen met de achterwand, zal je onmiddellijk zelf aan de slag kunnen gaan via oefeningen. Leer op die manier op de juiste (technische en tactische) manier padel spelen. De balwisselingen zullen langer duren en zo zal het alleen nog maar leuker zijn!

Waar?
Op onze nieuwe padelterreinen @KWTC natuurlijk!

Wanneer?
Donderdag 12 mei.  Je hebt de keuze uit sessie 1 (van 19u tot 20u30) of sessie 2 (van 20u30 tot 22u). We vragen een kwartier voor tijd aanwezig te zijn zodat de volledige groep op tijd kan starten.

Hoe inschrijven?
Dit kan via het online inschrijvingsformulier hier onderaan.  Als lid betaal je 10 euro. Niet-leden betalen 15 euro.  De betaling gebeurt ter plaatse.

Nog andere padelactiviteiten op komst?

  • Zaterdag 21 mei vanaf 16u: Padel & BBQ: In de namiddag tussen 16u en 18u30 2u padel spelen, daarna kan je aanschuiven aan een gezellige BBQ. Individueel in inschrijven HIER.
  • Vrijdag 27 mei, 19u-22u – Mix en Play avond (afsluiting eerste start2padel-lessenreeks)
  • Donderdag 2 juni – Tennis Vlaanderen – Cornet afterwork event
  • Van maandag 6 juni t.e.m. zondag 12 juni: eerste ‘KWTC Padel Open’-padeltornooi: alle spelers t.e.m. P200 kunnen inschrijven in een reeks!  KWTC-leden kunnen 1 dag sneller voorinschrijven vanaf dinsdag 10 mei via deze link.  Indien 25% van de inschrijvingen bereikt is, zal je als KWTC-lid niet meer kunnen inschrijven, dan dien je zoals alle andere Padel spelers vanaf woensdag in te schrijven.
  • Zondag 12 juni omstreeks 19u: de avond van onze finaledag zal er een exhibitiewedstrijd padel plaatsvinden in onze club waarbij enkele P1000-spelers laten zien hoe padel op het hoogste Belgische niveau er uitziet.  Al wie dat wenst zal die avond ook kunnen genieten van een lekkere cocktail! 🍹  Dit zal zeker de moeite zijn om eens te komen kijken!

Heeft u behoefte om contact op te nemen met onze club kan dat via onze contactpagina.

Kom gewoon eens af en vorm je een beeld van onze 70 jaar jonge club.

KWTC-kern