Beste KWTC-leden en vrienden,

5 augustus 2021 is het weer zo ver. De traditie wil dat we op donderdag tijdens de tweede week van ons KWTC-sterrentornooi onze KWTC-mosselavond organiseren.

De Heren Belgian Circuit werken dan de kwart finales af net zoals alle andere reeksen uit het reguliere tornooi. Misschien leuk om een beetje vroeger af te komen en tennis te kijken. Alle tennis en andere activiteiten vindt u op onze tornooi-webpagina.

Uiteraard is het een mosselavond en deze zijn te verkrijgen aan 22€/portie mosselen maar we bieden ook kip aan 14€/portie kip en 6€/portie curry worst zodat iedereen zijn gading vindt en we er samen een gezellig feest van kunnen maken.

We werken dit jaar met twee shifts om iedereen de kans te geven deel te nemen in deze nog steeds bijzondere tijden:

  • Shift 1 – 18u00 – 19u30
  • Shift 2 – 20u00 – 21u30

Inschrijven via onderstaand formulier voor maandagavond 2 augustus want dan moeten we alles doorgeven. Vanwege de coronamaatrdegelen is het van belang om de mensen die willen samenzitten, samen als een groep in te schrijven. Dat maakt het leven voor iedereen makkelijker.

We willen nog enig voorbehoud maken naar mogelijk slechte weersomstandigheden. Dinsdagmorgen zullen we meedelen of het event kan doorgaan.

Hopelijk kunnen we er als vanouds een gezellige mosselavond van maken.

KWTC-Kern

INSCHRIJVING AFGESLOTEN