KWTC Soep Service

De dagen worden korter, de donkere avonden komen er weer aan!  Hoog tijd dus om wat gezelligheid in huis te brengen.  Er gaat niets boven een lekkere, warme en verse kom soep, daarom lanceren we dit jaar onze Soep Service.  Hetzelfde concept als de vorige jaren, maar dit jaar onder de slogan Soep Service!

Op zondag 17 november staat onze heerlijk geurende soep voor jullie klaar, gemaakt door onze trainers en jeugdwerking. We zorgen voor 2 variaties: pompoensoep en tomaat-groentesoep.  Aan jullie de keuze!

Onze soep wordt bereid met verse ingrediënten en is dus perfect om in te vriezen, maak nu alvast een plaatsje vrij zodat jullie heel de winter kunnen genieten van onze heerlijke soep!

Soep bestellen kan hieronder vóór woensdag 13 november 2019. Afhaling van de bestelde soep is op zondag 17 november tussen 10 en 14u @KWTC! Of liever leveren?  Kan ook vanaf dit jaar! Voor een kleine meerprijs leveren wij in Wezel jouw bestelde soep.

Onze verse soep kost 4€ voor 1 liter afgehaald in ons clubhuis.  Moeten wij leveren (enkel in Wezel)? Dan betaal je 5€ voor een liter soep.  Betaling gebeurt bij afhaling in ons clubhuis of bij levering.

Bestel vandaag nog door onderstaand formulier in te vullen en op de ‘BESTEL’-knop te klikken!

Alvast hartelijk bedankt voor jullie steun!

KWTC Jeugdwerking & trainers