Beste KWTC-leden en vrienden,

De 3de editie van ons 24-uur tennisevent is in aantocht. Na twee eerdere succesvolle edities de voorbije jaren waarbij we steeds een mooi bedrag konden overhandigen aan een goed doel. Hebben we nu de smaak te pakken en gaan we volop voor een geslaagde derde editie.

Van vrijdag 28-06-2019 – 18u00 tot zaterdag 29-06-2019 – 18u00
Meedoen kost 5€ per persoon per uur

Als organisatie hebben we samen besloten om de opbrengsten te schenken aan de vzw Kinderkankerfonds. Dit is een organisatie met een mooie boodschap die voor veel kinderen het verschil kan maken.

Net zoals de vorige jaren valt er weer heel wat te beleven. Naast dubbel- en enkel wedstrijden zijn er ook heel wat nevenactiviteiten en randanimatie. Zo pakken we dit jaar uit met een spectaculaire Glow in the dark tennis en Glow in the dark kubbtornooi. Daarnaast zal je ook een unieke beleving kunnen ervaren in onze gloednieuwe Glow in the dark escaperoom. Ook de start2tennis (volwassenen), tennis workout (Tennissen op muziek voor jong en oud), opslagmeter, ballenkanon, kidstennis en nog veel meer zijn van de partij.

Naast deze activiteiten zullen er ook bandjes voor de nodige live muziek zorgen. Voor de hangeblijvers sfeer à volonté in ons clubhuis. Tot slot, mogen we jullie verzekeren dat jullie voorzien worden van de nodige food & drinks!

Kortom een prachtig evenement ten voordele van een goed doel!

Schrijf je hieronder in door op één (of meerdere) activiteit(en) te klikken en je gegeven in te vullen.  We hopen jullie alleszins te verwelkomen op de KWTC 24-uur tennis!

Robbe Mertens, Laurent Jansen, Lennert Jansen en Mariken Wouters