Beste KWTC-leden en vrienden,

Na de afgelopen periode is het eindelijk zover! De 4de editie van ons 24uur Tennisevent is in aantocht. Met de komst van padel bij ons op de club, konden we deze natuurlijk niet vergeten. Bij deze stellen we jullie de 24uur Tennis & Padel 2022 voor.

Deze gaat door van vrijdag 9 september 18u00 tot zaterdag 10 september 18u00.
Meedoen kost €5 per persoon per uur/activiteit.

Elk jaar kiezen we een goed doel waaraan we de winst van deze 24uur schenken. Dit jaar hebben we besloten de opbrengsten te doneren aan de Make-A-Wish Foundation. Deze organisatie gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen zij de wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar die aan een levensbedreigende ziekte lijden. Een organisatie die zeker onze en jullie steun verdient!

Tijdens deze 24uur proberen we elk uur minstens 1 tennisterrein of padelterrein te bezetten. Dat zou moeten lukken, toch? Daarnaast valt er, net zoals de vorige edities, weer heel wat te beleven. Zo organiseren we een spectaculaire Glow in the Dark Tennis. Daarnaast kan je ook je hersenen kraken in onze mysterieuze escape room. Ook tennisactiviteiten, Start2Tennis, KIDStennis en TIENERtennis zullen niet ontbreken.

Geen zin om uw sporttenue boven te halen? Maar toch heel veel zin om het goed doel te steunen? Of gewoon goesting in een leuke avond? Vrijdagavond zal een bandje voor de nodige live muziek zorgen tussen 20u30 en 22u30. Nadien zorgt een DJ voor sfeer à volonté in ons clubhuis om er een drukke nacht van te maken. En tot slot, mogen we jullie verzekeren dat de nodige food & drinks ter beschikking zullen staan.

Kortom een prachtig evenement ten voordele van een goed doel!

Alle activiteiten staan hieronder opgelijst en uitgelegd. Schrijf in door op één (of meerdere) activiteit(en) te klikken en je gegevens in te vullen. We hopen jullie alleszins te verwelkomen op de 24uur Tennis & Padel!

Het 24uur – Team,

Robbe Mertens en Mariken Wouters