70ste KWTC-sterrentornooi Iedereen bedankt om er bij te zijn!

Beste KWTC-leden, tornooispelers en vrienden,

Het 70ste KWTC-sterrentornooi ligt alweer achter ons. Tijd om even terug te blikken.

Maar eerst een dikke merci aan iedereen die erbij was als speler, bezoeker of medewerker.

De Belgian Circuit kampioenen 2022 waren Antje Rubbrecht bij de dames in een 2 sterren reeks en Maxime Pauwels bij de heren in een 4 sterren reeks.

In totaal mochten we dit jaar 944 spelers begroeten waaruit 59 kampioenen voortkwamen. Zo waren er 48 heren 1, 26 dames 1, 78 jeugdspelers, 29 KIDs en 763 spelers in het reguliere tornooi, en samen speelden ze in 59 reeksen. Deze spelers kwamen uit 45 clubs en hebben kunnen genieten van onze grotendeels vernieuwde tennisterreinen, clubhuis en omgeving. We hadden ook geluk met het weer en er zijn slechts 6 wedstrijden niet op onze terreinen gespeeld door een hevige regenbui laat op de avond, een record voor Wezel.

Onze activiteiten waren druk bezocht. Zo mocht de “QUIZ” 25 teams van 6 mensen verwelkomen. De beide parties, “White Wimbledon” en de “Foute Party” bleken in de smaak te vallen van jong en oud. Net zoals de “Mosselavond” trouwens waar we weer twee volle shiften mochten bedienen met deze Zeeuwse lekkernij. Zondag na de finales was de “Happy Hour” een waardige afsluiter van het 70ste KWTC-sterrentornooi.

Bijna 50 KWTC-clubleden zetten zich in van bij de opbouw, achter de bar of in de frituur, aan de wedstrijdleiding, als begeleider voor de jeugd- of KIDs-wedstrijden, of als terreinverzorger, of als manusje van alles, als organisator of medewerker tijdens een van de events, of last but not least tijdens de opruimdag de dag na het tornooi. Zonder hun inzet is het organiseren van een dergelijk prachtig tornooi niet mogelijk. Van harte bedankt aan elk van hen.

We kunnen enkel hopen dat iedereen ervan heeft genoten en nogmaals bedankt voor jullie deelname in welke vorm dan ook.

Mocht dit alles je hebben overtuigd om KWTC-lid te worden, dan doet ons dat plezier en vind je er hier alles over.

Tot op een van onze volgende events of ten laatste tot volgend jaar op het KWTC-sterrentornooi.

Sportieve groeten,

KWTC-kern