KWTC plooit niet Voor COVID-19!

KWTC plooit niet Voor COVID-19 en vindt oplossingen samen met de gemeente Mol!

Beste KWTC-leden, tornooideelnemers en vrienden,

Voor ons KWTC-sterrentornooi dat vandaag zijn vierde dag in gaat, heeft de KWTC-kern samen met de crisiscel van de gemeente Mol een regeling uitgewerkt gebaseerd op gezond boerenverstand en rekening houdend met wat de hogere overheden ons opleggen, maar vooral met wat op het terrein haalbaar en zinvol is.

Wij zullen onverkort de geldende en verscherpte maatregelen toepassen in onze horeca en rond de terreinen. Deze zijn voldoende benadrukt in de media en zijn terug te vinden op de visuals op de club. Maar we lichten er deze belangrijke uit:

  • Mondmaskerplicht op het ganse domein van de club tenzij je aan het spelen bent of zittend iets consumeert in de areas van onze horeca.
  • Registratie van alle bezoekers in de horeca of als toeschouwer langs de terreinen of als speler.
  • Langs elk terrein kunnen we 5 toeschouwers per speler op het terrein ontvangen. Dit geeft een mooie spreiding van toeschouwers over ons uitgebreid domein met zijn 10 terreinen die steeds per twee zijn verdeeld en garandeert ook vooral onze jeugdspelers van hun vaste waarden naast het terrein.
  • Vermits we strikt het nieuwe sluitingsuur van 23 uur dienen te respecteren, moeten we de planning van de wedstrijden licht aanpassen om er zeker van te zijn dat alle wedstrijden tijdig zullen zijn beeindigd. Onze wedstrijdleiding zal daarom het een en het ander moeten herschikken, waarvoor we begrip vragen van eenieder. Kom ook een beetje eerder naar de club en nuttig een drankje terwijl je wacht, mogelijk kan je vroeger beginnen en winnen we met zijn allen tijd.

Check de dagplanning:

  • Belgian Circuit – Heren 4 sterren – Dagplanning
  • Belgian Circuit – Dames 2 sterren – Dagplanning
  • Koninklijke Wezel TC 68ste sterrentornooi – Dagplanning
  • HBVL Sterrencircuit- Koninklijke Wezel TC – Dagplanning
  • Koninklijke Wezel TC Zomer Kidstour – was 05-08-2020 maar is geschrapt door Tennis Vlaanderen

Mocht er iets wijzigen, wat in deze onzekere tijden niet uit te sluiten is, hoor je nog van ons.

Bijgaand een interessant artikel uit de GVA al hadden we als titel liever dit gezien: KWTC plooit niet voor COVID-19 en vindt oplossingen samen met de gemeente Mol!
Het aantal besmettingen in Mol is de laatste 7 dagen bovendien gezakt als gevolg van de toepassing van de OUDE maatregelen net zoals in onze buurgemeente Balen.
Het was en is goed vertoeven in Wezel, kom dus langs en geniet van onze club en ons tornooi.

In de Stille Kempen heerst goede wil en gezond boerenverstand.

Tot in Wezel.

Dirk Stans
KWTC-voorzitter