Vanaf 18 mei – dubbelspel mogelijk

Beste KWTC-leden,

Vanaf 18 mei kunnen we weer genieten van het dubbelspel. Ongetwijfeld iets waar velen van ons zaten op te wachten.

Let wel, we moeten hierbij de COVID19 spelregels in acht blijven nemen. Deze hebben we duidelijk uitgelegd in onze communicatie naar aanleiding van het weer mogelijk maken van het tennisspel op 4 mei jl. Deze richtlijnen zijn terug te vinden aan de velden.

De uitbreiding naar dubbelspel is meegedeeld door Tennis Vlaanderen op basis van de laatste beslissingen van de regering. Kort samengevat komt het erop neer dan je kan dubbelen maar met steeds de 1,5m afstand te houden van je partner en mits er op het terrein iemand verantwoordelijk is om deze regels in het oog te houden. Net zoals bij het fietsen in groep, dien je dus een kapitein aan te duiden die deze verantwoordelijkheid voor zijn rekening neemt of je speelt onder toezicht van een trainer of een verantwoordelijke naast het veld.

Je kan het allemaal nog eens nalezen op de website van Tennis Vlaanderen door hier te klikken.

Vergeet ook niet je KWTC-lidgeld in orde te maken want enkel met online geregistreerde reservaties, mag je de terreinen betreden. De lokale autoriteiten kunnen bij eventuele controles het bewijs hiervan vorderen aan de betreffende spelers. Dus vermijd een Corona-gasboete en wees solidair met je mede leden en met je club en maak je lidgeld in orde. Info omtrent het KWTC-lidgeld vind je hier.

Veel plezier met het dubbelen.

KWTC-kern