KWTC SLUIT TEM 3 APRIL. COVID-19 UPDATE.

Beste KWTC-lid of -vriend,

Als trouw lid van onze federatie, Tennis Vlaanderen, hebben wij u gisteren onmiddellijk na de communicatie vanuit TV geïnformeerd ivm de maatregelen uitgevaardigd met betrekking tot de corona-crisis – COVID-19. Al snel was onze info oud nieuws daar ze werd ingehaald door de persconferentie van de federale overheid, gisterenavond laat.

Het was wachten op het aanpassen van de officiële overheids-website terzake en een bericht vanuit onze federatie. Dat laatste kwam er een half uur geleden.

Het komt er op neer dat alle activiteiten van KWTC, van vandaag middernacht tot en met 03 april middernacht, zijn opgeschort en onze infrastructuur (clubhuis en hal) gesloten zijn.

Tennis Vlaanderen informeert zich in de loop van de dag nog verder bij Sport Vlaanderen en zal desgevallend nog informeren, mocht aan de hogergenoemde stelling iets wijzigen. Maar ga er toch maar vanuit dat we als club tot en met 03 april in lock down zijn.

Dat betekent niet dat er bijvoorbeeld geen onderhoudsactiviteiten kunnen plaats vinden maar steeds met in achtname van de veiligheidsvoorschriften, zoals beschreven op de website van de overheid.

Mocht er bijkomend nieuws vanuit TV of de overheid komen, hoort u dat van ons.

Wij hopen op ieders begrip en medewerking.

KWTC-kern