Het Belang van KWTC spot Time Travellers

Net op het moment dat ons jaarlijkse Biebel- & Tenniskamp doorging, werden er Time Travellers of beter gekend als tijdreizigers gespot in Wezel.  Het begrip “tijdreizen” gingen we die week dan ook beter leren kennen.

 

Eerst en vooral moesten we materiaal verzamelen om de teletijdmachine helemaal in orde te maken.  Tijdreizen kan enkel als er voldoende benzine is, die moesten we dus verdienen. En geen reispilletjes vergeten, die hadden we nodig om zeker niet ziek te worden van al dat heen en weer geflits.  Om deze te bemachtigen moesten we elke dag een challenge aangaan.

Op maandag hadden we dus veel werk met het in orde brengen van onze teletijdmachine.

Maar dinsdag kon het echte werk beginnen, we werden weggeflitst naar het Wilde Westen, het land van de cowboys en indianen!

Woensdag liep het een beetje fout, door een kleine inschattingsfout kwamen we eigenlijk in de verkeerde tijd terecht.  Een echte cultuurschok was het daar in die Oertijd. Die dag –  onder een verschroeiende hitte –  zijn we met z’n allen naar de Keiheuvel geweest, waar een plonsje in het zwembad een welgekomen afkoeling was.

Op donderdag zijn we dan toch op onze bestemming geraakt.  Net op tijd, want dat was alweer de voorlaatste dag van ons kamp.  Maar wat zag alles er zo … ja, kleurig uit.  Dit moest de toekomst zijn.  Vandaag hadden we een pittige challenge.  Omdat de toekomst zo leuk was, bleven we een dagje langer, dus ook op vrijdag waren we back in the future!

Woensdag en donderdag zijn traditioneel de dagen dat onze tenniskampers blijven slapen en dat kan wel eens voor wat geluidsoverlast zorgen.  Gelukkig hebben we goede buren!  De eerste avond zaten we dus nog altijd in die ‘vreemde’ tijd, dus konden we niet anders dan ons aanpassen.  Ja, ook ons racket werd omgetoverd tot iets wat in die tijd bestond.  Nu ja, een racket?  Maar fun hadden we zeker!  Donderdagavond was iets rustiger, toen begonnen we met een muziekbingo.  Maar na de bingo, bleef de muziek spelen, dus weeral een klein feestje @KWTC.   Uiteraard zat iedereen op een deftig uur in zijn bedje en de regel was oogjes dicht en snaveltjes toe … want op vrijdag wachtte er ons nog een lange, warme dag!

Na een uiterst warme week, zat ons Biebel- & Tenniskamp 2018 er weeral op.  Zoals elk jaar, sloten we ons kamp af met een heerlijke BBQ, waar alle die leuke verhalen nog een keertje werden boven gehaald!  Het was weer een topeditie!

Onze trainers en jeugdwerking hadden ook dit jaar weer alles uit de kast gehaald om er een geweldige editie van te maken!  Ondanks de tropische temperaturen was het een geslaagde editie!  Thanks trainers voor jullie inzet en enthousiasme elke dag opnieuw.  Groot applaus voor onze kookploeg om elke dag al dat lekkers op tafel te brengen!  En natuurlijk de organisatie van dit hele event: coördinatoren en jeugdwerking, jullie zijn een topteam!

 

 

 

 

See you all next year!